Arama sonuçlarınız

1. E

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Mesut hocam banada yardımcı olabilirmisin? Hocam bu telefon uygulaması çok karmaşık geldi bana. Bir arama kaydına bakmak için kaç yere tıklamak gerekiyor. Müzik uygulamasıda klasör olarak göstermiyor tüm şarkılar karışık bir şekilde geliyor. Orjinal Kitkat taki uygulamalara daha alışmıştım...
  2. E

Hocam ahize sesini denedim bana gayet yeterli geldi. Senin dediğin telefonu masaya koyup hoparlör açık şekilde konuşurken gelen sestenmi bahsediyorsun?  [hr] Arkadaşlar yalnız bu telefon uygulaması hiç prartik değil bişey anlaşılmıyor. Bir arama kaydına bakmak için kaç yere tıklamak gerekiyor...
  3. E

Wipe data yapmama rağmen eski şeyler vardı format attım düzeldi. Sonra ayarlar telefon hakkında menüsüne girip 7 kere derleme noya basınca geliştirici şeçenekleri açıldı. Menüden Art seçtim cihaz yeniden başladı programları optimize etti şimdi çok hızlı çalışıyor cihaz. Romda sanırsam root ta...
  4. E

Art aktif etmek için bişey yapmak lazımmı?
  5. E

Mesut Hocam romu kurmayı başardım nihayet :D İlk kurulumda bişey yapmam lazımmı? [hr] O kadar wipe cache wipe dalvik falan yaptım ama eski romdaki uygulamalar geldi bazısının simgeleri var bazısının yok bi tuhaf oldular.
  6. E

Millet daha uyanmadı heralde :D
  7. E

Mesut Hocam stock Jelybean dan direk geçebilirmiyim? Yoksa önce Kitkatı mı kurmalıyım. Sen daha önce hafızada Jelybean 700 mb yer tutuyor. Kitkat romu hafızada 1 gb yer tutuyor. EBR dosyalarını değiştirmişler dedin. Bunda o sorun teşkil edermi. Önce stock Kitkatı kurmalımıyım?
  8. E

İlk ben eline sağlık diyeyim o zaman. [hr] Mesut Hocam stock Kitkat ta çok sorun yaşadım bayağı kasıyordu. Şimdi stock Jelly bean romunu kullanıyorum. Senin bu romu en temiz şekilde nasıl kurabilirim? Root yaptıktan sonra ne yapacağım? Bu CWM olaylarını pek anlamadım. Yardımcı olursan...
  9. E

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Mesut hocam bu romu spflash tool la kurmanın bir yolu yokmu?
  10. E

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Ne gibi bir süpriz sence  :D Birde kardeş sptool ile bu romu kurabilirmiyim?
  11. E

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Arkadaşlar orjinal kitkat telefonu çok yavaşlattı ne yaptıysam düzeltemedim. Nasıl hızlandırabilirim yada bu rom yeterince hızlımı telefonun ilk gelen 4.2 romdaki gibi akıcımı?
  12. E

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Bayanlar daha farklı bakış açısıyla yaklaşıyorlar tabiki  :D [hr] Arkadaşlar orjinal kitkat telefonu çok yavaşlattı ne yaptıysam düzeltemedim. Nasıl hızlandırabilirim yada bu rom yeterince hızlımı telefonun ilk gelen 4.2 romdaki gibi akıcımı? 
  13. E

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Sağol hocam anladım şimdi deneyip yazacam.
  14. E

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Mesut hocam Android 4.2 eski versiyon için EBR dosyalarını paylaşabilirmisin? Root yapmadan sp flash tool ile yapmak istiyorumda. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
  15. E

Custom Stabil Yavaşlamayan Kitkat Rom İsteği

Orochi hocam öncelikle yeni siteniz hayırlı olsun. Donanımhaberden beri takipçinizdik. Pittech den ayrılmanız güzel olmuş. O arkadaş hiçbirzaman güven vermedi bize, yaptığı romları bile inanın cihaza atmaktan teredüüt ederdik. Sizin paylaşımlarınız daha karşılıksız ve çıkarsız geldi hep...