Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu stock romu yükleyince, twrp recovery stock recovery ile değiştirilir başta da demişler ota güncellemelerini alıyor ota sadece stock recovery ile yüklenir. Garantiye gönderebilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Ben kalmasını istiyorum twrp recoverynin o yüzden sordum
Zipin içinde ki stock recoveryi twrp recovery ile değiştirip ismini recovery olarak adlandırsak tekrar ziplesek sıkıntı olur mu?
Yada değiştirmeden direk silsek?
Öncelikle teşekkürler. Rom çok stabil ve performanslı. Tema uygulamada, yazı tipi uygulamada hafıza kartı takılı olduğu halde hiç bir sorun yaşamadım. Stock romu aratmaz. Rootsuz kullandım.
Ön kamerada flash çalışmıyor.
Telefon görüşmelerinde başta ses sanki internet üzerindeki aramalarda ki...
İyi akşamlar geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bende sorunu bulmuştum yazmak için girdiğimde sizin yorumunuzu gördüm.
Sorun sizin dediğiniz gibi değil çünkü twrp yedeklemerinde tam bir stock rom yedeği almıştım bu yüzden data bölümüde stock 7.0 a uygun bir şekilde yedeklendi.
Ben sorunu...
7.0 ocak güncellemeli stock yedeğime bu romdan sonra dönüş yapamadım. Yedek sorunsuz bir şekilde geri yükleniyor yani twrp de başarılı diyor ancak telefon açıldıktan sonra kilit ekranında iki saniye durup resetliyor sürekli kısır bir döngü devam ediyor. Kilit ekranında simkart takılı olmasına...
Aynen aynı sorun bende de var. Rom anlatılan yöntemle hatasız olarak yüklendi. Yeşil Ok işareti çıktı. Açmadan önce wipe data da yaptım açtım. Telefon yine aynı şekilde eski halinde açıldı.