Arama sonuçlarınız

1. A

En Stabil Rom Hangisi

Teşekkürler ilk olarak hangisinden başlamalıyım ben yeniyim de
  2. A

En Stabil Rom Hangisi

Selamun aleykum herkese. Sizlere bir sorum var. Rica etsem Gm discovery için en stabil kasmayan rom sizce hangisi söyleyebilir misiniz ? Ve beğendiğiniz yönleri nelerdir ? Teşekkürler.
  3. A

Usb otg gm5 plus d

Flah belleği görmüyor  7.0 stock rom kurulu acaba sadece benim telefonda mı sorun var.? Sizde flash disk okuyor mu? 
  4. A

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM Bu romu ve ya bu cihaza ait forumdaki diğer custom romları yükledikten sonra, tekrar stock roma döndüğümüzde imei ve ya seri no gitmesi gibi bir problem yaşamakla karşı karşıyaya kalmak ihtimali var mıdır?  Teşekkürler. 
  5. A

[Stock] Casper VIA V8 Rom

Stock romu attiktan sonra rehber yavaş calisiyor uzun süre kişiler gelmiyor. Diğer programlar uygulamalar falan kasma donma olmuyor bi bilgisi olan var mı ?
  6. A

[TWRP] GM Discovery II+ Stock Rom | Resimli Anlatımla Kurulum

Cvp: RE: [TWRP] GM Discovery II+ Stock Rom | Resimli Anlatımla Kurulum Dawnload mode ile nasil stock rom atılıyor imei sıfırlanmamasi icin ?
  7. A

Android m v5 sobrasi gecersiz imei

Cvp: Android m v5 sobrasi gecersiz imei Selam aleykum elinizde VIA v8 için twrp varsa verebilir msiiiniz?
  8. A

Casper Via 8 Indspired Six Android 6.1 Marshmallow Rom Stabil!!!

Cvp: Casper Via 8 Indspired Six Android 6.1 Marshmallow Rom Stabil!!! Screen resulotion changer diye bir program var denedim ev, geri, ve menü tusu calismadi ve çözünürlük orjinal olarak ayarladığım halde olmadı. Dpi ayarları nasıl yapılır anlamadım onu? teşekkürler sagol . Bu arada...
  9. A

[PORT] Via v8 twrp recovery

Cvp: [PORT] Via v8 twrp recovery Eyvallah kardeş [hr] Twrp nasıl portlayabilirim öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misin ?
  10. A

Casper Via 8 Indspired Six Android 6.1 Marshmallow Rom Stabil!!!

Cvp: Casper Via 8 Indspired Six Android 6.1 Marshmallow Rom Stabil!!! Elinize sağlık gerçekten çok güzel :) Ekran yazi simgeler kilitekrani ekrana tam sığıyor ancak küçük bu nasıl düzeltilir?
  11. A

[PORT] Via v8 twrp recovery

Casper via v8 için twrp portlayabilir misiniz mtk6592 ? Kullanımı çok güzel.
  12. A

[PORT][RECOVERY]Philz Touch 6.59.0 FOR Discovery II&II+ By EgeLi & Asderdd

Cvp: [PORT][RECOVERY]Philz Touch 6.59.0 FOR Discovery II&II+ By EgeLi & Asderdd Selam aleykum recovery nasıl portlanıyor . port olayı nedir?
  13. A

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Kardeş selam aleykum bi sorunum var ROM flashlanirken bilgisayar kapandi sonra bidaha da tableti yapamadım .(2005) S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL bu hatayi aliyorum
  14. A

[Port]Casper Via V8 [4.2.2] Cmw Recovery

Elephon rom yüklü biraz once denedim kurulmada sıkıntı yok ancak maunt bölümünde Sd card Sd card - ext Usb Bu üçü maunt edilemiyor. Cant maut sd card , sd card- ext , usb stor.. Baska buraları maunt olmadigi icin internel sd cart tanda zip dostalari flashlanamiyor. Back up yapilamiyor...
  15. A

E-Tab 5 için wlan-direct

Exynos 4412 ymis
  16. A

Casper Via V8 [4.2.2] Wiko Highway Rom By Darkqnez

phlizz recovery var bende bilgisayarsiz yüklesem sorun olur mu ?
  17. A

E tab 4

haklisin ama servisteki insanlar bunu nasil yapoyosa bizde öyle yapmaliyiz bu yüzden inşaallah bir bilen cikar. benim tablet garanti disi bootlogo orjinal degil. daha önce gonderdim yapmadilar. o yüzden kendim bi sekilde ögrenip yapmaliyim.