Arama sonuçlarınız

1. A

Scatter Dosyası Oluşturma

peki acilmayan boot logoda kalan e tab 4 ü nasil rocovery yükleyecegiz. rash ile cwm recovery yükledim yeniden baslattim tablet boot logoda kaldi. bilginiz varsa lufen yardim edermisiniz
  2. A

E tab 4

rash uygulaması ile cmw recovery yükledim yeniden baslattim. tablet bootlogadan ileri gitmiyor ne yapmaliyim. simdiden teşekkürler.
  3. A

E-Tab 5 için wlan-direct

onu denemedim e tab 4 chip set kac bilmiyorum ama kendi telefonum casper via v8 de flashladm gayet güzel çalıştı. bildigim kadaryla casperin chip seti 6592 ymis. tabi siz daha iyi bilirsiniz.
  4. A

E-Tab 5 için wlan-direct

ayni islemi e tab 4 için uygulasak çalışır mı ?
  5. A

[Port]Casper Via V8 [4.2.2] Cmw Recovery

rashr ile casper via v8 stock rootlu rom üzerine kurabilir miyiz ? bilmiyorum kusura bakmayin. cok teşekkürler
  6. A

[PORT] Philiz Touch Recovery

selamun aleykum twrp recovery portlayabilirmisiniz acaba bu imkan var mı ? simdiden yaptiklariniz ve yapacaklariniz icin cok teşekkür ediyorum. :)
  7. A

[Guncellendi] Casper Via V8 & BlissPoP V1.1 BY Darkqnez

kurulum nasıl oluyor. bende orjinal v8 var root bile atmadim daha. twrp recovery yüklenebilir mi sadece twrp kullanmayi biliyorum.
  8. A

Casper Via V8 [Samsung GLAXY] S5 Rom

hafıza sorununun çözümü var mı acaba
  9. A

general mobile e tab 4 fast boot

selamun aleykum arkadaşlar. e tab 4 tabletime rom attıktan sonra fast boot oldu. yardım eder misiniz ?