Arama sonuçlarınız

1. B

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

RE: [PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] oem kilit bölümü nerde bu romda
  2. B

oem kilit

iyi geceler ücret almama dileğiyle İnşAllah :D
  3. B

oem kilit

İnşallah almazlar ne diye söyleyip vereyim
  4. B

oem kilit

istanbulda oturuyorum 1 saate yapıp teslim ederlermi öğrenci insanız İnşallah para istemezler başına gelenler varsa bilgilendirebilirmi
  5. B

oem kilit

çok emin söyledin senin başınadamı geldi :D
  6. B

oem kilit

tek yol garanti diyor şuan stock rom yüklü ama acılmıyor ücret talep ederlermi
  7. B

oem kilit

arkadaşlar stock rom atarken oem kilidi açmayı unuttum şuan boot ekranı dönüyor başka bişi olmuyor servise gitmeden halletmenin bir yolu yokmu lütfen yardım edin
  8. B

general mobile 4G miu rom ?

peki teşekkür ederim yinede
  9. B

general mobile 4G miu rom ?

Miu romun son durumu nedir acaba sona yaklaşıldımı
  10. B

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) anladim tesekkurler en kisa zamanda bekliyoruz kolay gelsin
  11. B

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) caneray port yapildigindan ve 1-2 sorunu olup fixleme yapilgini soyledi cokmu uzun surer miu cok begendigim bir rom :)
  12. B

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Merhaba custom roma geçicem ama sizce miuyu bekleyeyimmi yoksa başka roma gecimi çünkü uygulamalar resimler kopyala falan derken baya vakit kaybı olucak miunun yakın bir tarihte gelme ihtimali varmı acaba :)