Arama sonuçlarınız

1. A

Twrp depolama baglanmadi

Twrp sürümünü nasıl güncelleyebilirim ?
  2. A

Twrp depolama baglanmadi

Kardeşim roma kurarken error verdi ya cm 12,1 rolünü kuruyorum hata verdi başarısız dedi lütfen yardım et
  3. A

[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0

Ben bilmiyorum reis Romu yuklerken error veriyo lütfen yardımcı olurmusunuz
  4. A

Twrp depolama baglanmadi

Tamam denilen teşekkürler içinize Tamam denicem teşekkürler içinize
  5. A

Twrp depolama baglanmadi

Diğer okur yani eminmısiniz Hemen okur yani
  6. A

Twrp depolama baglanmadi

Bende tablete giren bi flash var fakat takınca okuması için bağladan bireyi açmak falan gerekiryor mu ?
  7. A

Twrp depolama baglanmadi

Twrp açılıyor ama tablette hiçbirey yok yani içine nasıl yükliyim romu diyorum internete göremıyo table
  8. A

Twrp depolama baglanmadi

Ama tablete nasıl yüklicem veyaa nasıl atıcam açılmıyorr ki tablet
  9. A

Twrp depolama baglanmadi

Ama tabletim hiç açılmışyor ki nasıl yapıcam bilginiz varsa lütfen yardımcı olun daha hızlı konuşmak için face veya gmail olsa da olur lütfen yardımcı olun sadece twrp ye gırebiliyorum.
  10. A

Twrp depolama baglanmadi

Anlamadım lütfen detaylandırırmısın
  11. A

Twrp depolama baglanmadi

LÜTFEN BİRİSİ YADIMCI OLSUN YA BEN ROM YÜKLEMEYE ÇALIŞIRKEN HERŞEYİ SİLDİM YANLIŞLIKLA NASIL GERİ DÜZELTEBİLİRİM ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN.
  12. A

[ACİL] E Tab 5 HİÇ ACİLMİYOR ÇOK ACİL YARDIM

LÜTFEN BİRİSİ YADIMCI OLSUN YA BEN ROM YÜKLEMEYE ÇALIŞIRKEN HERŞEYİ SİLDİM YANLIŞLIKLA NASIL GERİ DÜZELTEBİLİRİM ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN.
  13. A

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

14. A

[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0

LÜTFEN BİRİSİ YADIMCI OLSUN BEN CM 13 ROMUNU YÜKLERKEN HERŞEYİ SİLDİM YANLIŞLIKLA NASIL GERİ DÜZELTEBİLİRİM ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN.
  15. A

[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom

reis bak ben tablete bakarken çok fazla takılıyo bunun nedeni de ramin dolması direk doluyor bana yardımcı olurmusun veya daha iyi ve kullanışlı bi rom önerirsen çok sevinirim bide nerden bulacağımı yazarsan iyi olur birader cevaplarmısın lütfen LÜTFEN BİRİSİ YADIMCI OLSUN YA BEN ROM YÜKLEMEYE...
  16. A

Kullanisi nasil ve link atarmisin ?
  17. A

Kardesim bi de bu rom arada cok takiliyo ya youtube da video izlerken bile takiliyo yani sence en iyi rom hangisi bi yardimci olurmusun lutfen ?
  18. A

kardeşim bu romu kurdum ben fakat wifi ye yarım saat felan bağlı kalınca bağlantı kesiliyo ya wifiye bağlı ama internet yok ama normalde internet var yani.
  19. A

tablet sanki biraz büyük gözüküyo gibiydi çözünürlüğü felan olabilir. xposed onu ayarlar mı veya xposed faydalı mı ve tablet şarjdayken ışığı yanmıyor
  20. A

bu xposed ve ses yükselticisi ne acaba hiç yapmadım onları