Arama sonuçlarınız

1. A

[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom

artık çok geç :( yaptım maalesef
  2. A

kardeşim ben tableti açtım ama çalıştı şimdi kapatım twrp den data fix i yüklesem olur mu ya da hepsini en baştan mı yapsam ya romu felan alayını en baştan yapım
  3. A

İşlem tamamlandıktan sonra yine wipe(temizlik)` ten factory reset atın. - Factory reset attıktan sonra instal(yükle) deyin ve system dizinine attığınız data fix dosyasını seçip flashlayın. Ve tableti açın 7-10 dakika arası açılacaktır. sıfırlamak için kaydırdım sıfırladı yükleye bastım system...
  4. A

Daha sonra wipe(temizlik)` ten format data ya girin yes yazıp enterleyin. bunu nasıl yapıcaz ?
  5. A

tamam reis peki sana 1 sorum daha olucak sence bu e tab 5 lerde kullanılabilecek en iyi rom hangisidir acaba ?
  6. A

kardeşim herşeyi denedim inan bana denedim asus yazısı kalıyo ekranda başlatılırken bide onun altında dönen yuvarlak şey ya da şöyle sorıyım data fix dosyasını romu yükledikten sonra twrp ekranında nasıl system e atıcaz ?
  7. A

reis ben kurdum romu yükledim sistemi yeniden başlata bastım ama hep asus yazısı dönüp duruyo tablet açılmıyo lütfen yardımcı ol ya yapamadım gerekirse bi g mail felan ver de ordan hızlıca konuşam kardeşim lütfen biraz hızlı cevap wer
  8. A

Reis ben kuramiyorum ya twrp nin sümeyye umune nerden bakiliyodu ve twrp ye nasil giriliyodu ya Reis ben kuramiyorum ya twrp nin sürumune nerden bakiliyodu ve twrp ye nasil giriliyodu ya
  9. A

E-Tab 5 için en iyi ve stabil çalışan rom tavsiyesi

Usta peki bu zen go romunu nerden yükleyip e tab 5 e nası yüklücez ywrdımcı olurmusun