Arama sonuçlarınız

1. fbtheking

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

eyvallah kardesim sagol:cool:
  2. fbtheking

Elveda general Mobil ben Meizu MX4 gectim arkdaslar
  3. fbtheking

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Arkadaş lar lütfen verilen emeğe saygı gösterelim buradaki geliştirici arkadaşlar bizim için gece gündüz çalışıyor lar.. bize de teşekkür etmek düşüyor
  4. fbtheking

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Hocam xposed çalışmadı xposedi ayarlardan kaynak bilgileri dengeli yaptım çalıştı fakat biraz sorun lu çalışıyor keza grenify aynı ,ve ara ara konum bulunamadı bildirim geliyor çözüm varmı şimdi teşekkür ler
  5. fbtheking

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Hocam eline sağlık bu ROM süper olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorm
  6. fbtheking

[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

Aynen hocam bekliyoruz:)
  7. fbtheking

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Ben yapıyorum ama aktif olmuyor
  8. fbtheking

Hocam bende Art Aktif olmuyor http://hizliresim.com/22jMOE][img]http://i.hizliresim.com/22jMOE.png[/
  9. fbtheking

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Bu ROM bana göre biraz sorunlu ben de de ..com.media hatası verdi elden geçmesi lazım bence
  10. fbtheking

Ben bu sanal tuşlara anlam veremiyorum niye hala ısrar ediyorlar :mad: HTC LG Sony
  11. fbtheking

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Aynen katılıyorum ve Lg 3 ROM var ünsal içmez hoca nın yaptığı :)
  12. fbtheking

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Tabiki:) xpossed kulana bilir sin
  13. fbtheking

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Valla dört gözle bu romu bekliyordum Eline koluna saglik kardeşim emek verdigin için Çok teşekkür ediyorum :)
  14. fbtheking

[ROM][EDIT] SamsungGalaxyS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez)

RE: [ROM][EDIT] GS5_UI Fast Edition BY-Blink®&(unsalicmez) Tek sim mi yoksa çift mi
  15. fbtheking

Güzel olur ..foruma emeği geçen herkese teşekur ler :)
  16. fbtheking

Hocam ROM güzele benziyor paylaşmayı düşünüyor musunuz:)
  17. fbtheking

Cm 11 :goodbye: nerde kaldın
  18. fbtheking

Güncel Browser Tavsiyeleri

Açık ara Crome:)
  19. fbtheking

Hocam şu mübarek de Allah sizden Razı olsun sizde olmasanız cm 11 hayal olurdu :)