Arama sonuçlarınız

1. S

IMEI uçtu yardım

Hocam yanına data derken o işi anlamadım yeni klasör mü oluşturcaz data diye
  2. S

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Rom önerinin bana performans ağırlıklı olsun lütfen
  3. S

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Bana oyun performansı yüksek bir rom önerinin Pil ömrü de uzun olursa daha güzel Gidgat vb. Eski romlar olmasın lutfen
  4. S

Şarj Soketi

Benim Soket bozuldu geçici olarak bataryayı sarj edebilecek bi aparat var mı
  5. S

Şarj Soketi

Su an tel de root var ama [hr] Garanti bedava mı yapıyor bi de [hr] Rom da var
  6. S

Şarj Soketi

Şarj soketim bozuldu garanti var ne yapayım
  7. S

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Bekliyoruz :)
  8. S

[EDIT][GÜNCELLENDİ] GENDİS_V2 UPLOAD EDİLMİŞTİR.

Boş RAM iyi mi kasma donma olur mu Oyun oynatır mı rahat rahat :)
  9. S

Otg

Donanım yok galiba bizim telefonda
  10. S

İMEİ Gitti

Tesekkürler
  11. S

İMEİ Gitti

Benim telefonunun imeisi gitti ama telefon USB ile PC te baglanmıyor USB girişi bozuk IMEI nasıl atılır
  12. S

kernel

Bu yeni çıkan kerneli ben önceden kurabiliyordum lcm uyumluyducsonra telefon ekranı kırıldı yeniden yaptırdım lcm değişmiş neden böyle oldu ?
  13. S

Rom sonrası

Yeni ROM kurduktan sonra performans olarak yapılabilecek işlemler var mı acaba ?
  14. S

Batarya Stili

Z3 ün batarya stilini yapma şansım var mı kullandığım roma ?
  15. S

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

Görüntülü arama var mı ?
  16. S

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

Final ne zaman çıkacak
  17. S

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [GUNCELLEME][OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Oyun performansı nasıl [hr] Oyun performansı nasıl
  18. S

[UP][ART][4.4.2] HTC Style V2

Bos ram ne kadar arkadaslar ve de donma kasma vb. Oluyor mu
  19. S

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Ram performqnsı nasıl oyunlarda kasma yaparmı oyun oynamayı severimde ? :D
  20. S

Kernel Yükleme

Lcm uyumlu fakat bu sorun var device MTK sen baktım uyumlu