Arama sonuçlarınız

1. abdul1907

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Beyler kurum ilk kayıtda altta yazan seri no geldi bnimki ama maalesef etkinleştirilmiyo tc kimlik no şifreyide kabul etmiyo aynı bee :what:
  2. abdul1907

E TAB 5 Nasıl Sökülür? (İSTEK)

Sökme bea bozarsan giren sana gire garanti içi açılmış diyo :)
  3. abdul1907

Etab 5 Marsmallow Bootanimation By Creative

Android yazısı erken çıkıyodu en son flashladıımda normalde o animasyon tel açılana kadar dönüp açılmadan hemen önce android yazıo yaani nexuslarda bööle :)
  4. abdul1907

[Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos

Şu xda ya bizm tableti versek neler yaparlar neler :D
  5. abdul1907

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Deneyen ve sonuç alan varmı ? Stock atınca geliomu isminiz :shy:
  6. abdul1907

ETAB 5 ÖNEMLİ

Cvp: RE: ETAB 5 ÖNEMLİ Ben talihsiz biri olarak okulda ilk kıran bndim tableti ispilediydi biri işte hoca dedi ilte seneye yeni sisteme geçilcek nası kullancan sn bu tableti diye bnde eski haline filan çevirebiliyorum desem de nafile yanında öbür adam var köpek gibi bağrıyodu sus ln sen ne...
  7. abdul1907

Eba Uygulamaları....

Cvp: RE: Eba Uygulamaları.... Onu bizm hoca yapıo bilerekten ordan kitliyodu snra bakıp bakıp sırıtıyodu :D
  8. abdul1907

ETAB 5 ÖNEMLİ

Valla onu bumu bilmiyorum kağıt filan dağıtıyolarmış kontrol için
  9. abdul1907

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

Cvp: RE: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın Valla v10 üstüydü gliba yeni ayaklılardaki versyonuydu :sweat:
  10. abdul1907

Güncel Tablet - Paket Yükleyicisi Sorunu

Zaten içindekiler gitmez at gitsin formatı :goodgrief:
  11. abdul1907

Kurumsal Cihaz Yöneticisi Apk

Napcan kardes tabletimi kitlicen Ben bikeresinde kırıktı tablet bişi olmaz heralde diyip yükledim geçmiş olsun kilitlendi ?
  12. abdul1907

apk kurulmuyor

Kardes daa dün denediğim yöntemi söölim format atınca yaanı twrpden wipe basıp normal olarak çubuğu kaydırınca telefonun hafızasındakiler gitmiyo resimmiş müzikmiş hee nedir apklar gider onlarında es dosyayı yükleyip yedeğini aldınmı tmmdır ;)
  13. abdul1907

tableti rootladım meb in korumasını kırdımama dosya yöneticisi yok google play yok

Bn tableti lucy den kurcalıodum en alta bi indim baktım stock dosya yöneticisi orda duruo devre dışı yazıodu üzerinde meb engellemiş olabilir..
  14. abdul1907

f@tih ağını kullanarak netli oyunlara girmek

Yaa bu f@tih bitek bizdemi yoh arkadas modemi kurdular kabloları bağladılar tabletleride bağladılar net met yok arkadas :adyo:
  15. abdul1907

E tab 5 yayınlama ekranı nasıl açılır yardım (istek)

Onun için smart tvde screen share widi yada screen mirroring diyede geçer o nu açman lazım ve tabletle tv aynı ağa bağlı olması lazım hadi kolay gele :goodgrief:
  16. abdul1907

Tabletin seri numarası silindi

Çözüm gelmiş byler ve dokunmatiğide çözecekmiş işallah abimiz :rool:
  17. abdul1907

DOKUNMATİK

Oha garantidede çözememişlerse napcaz la biz
  18. abdul1907

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

Garantiye gönderen varmı ??
  19. abdul1907

Çalışmayan dokunmatikler için çalışma yapmak için bilgi talebi

Dokunmatiğim çalışmıyor ve seri nomda uçtu :D