Arama sonuçlarınız

1. Y

Rom Yükledim Telefon Açılmıyor (Acil)

Cvp: Rom Yükledim Telefon Açılmıyor (Acil) sorunu çözebildiniz mi hocam? aynı sorunu ben de yaşıyorum şu anda.
  2. Y

LG G5 Launcher

Deneyelim eline sağlık
  3. Y

[OFFICIAL][SEED]GM 4G RR 5.7.4

Cvp: RE: [OFFICIAL][SEED]GM 4G RR 5.7.4 Eyvallah hocam sagol.
  4. Y

@Wes hocam bu romun 7.0 ı cikacak mi bilginiz var mi? Cevap evet ise ne zaman?
  5. Y

[UNOFFİCİAL] AICP 12.0 Rom for GM 4G

Cvp: RE: [UNOFFİCİAL] AICP 12.0 Rom for GM 4G Hocam denedim romu. Kamera hatalari vardi. Rr 6.0.1 e dondum. Sagolun. Rr nin 7.0 i cikacak mi bilginiz var mi?
  6. Y

Gapps pakeri icin 7.0-arm64 secin arkadaslar. Rom 64 bit
  7. Y

Cvp: RE: [UNOFFİCİAL] AICP 12.0 Rom for GM 4G Peki hocam bu roma tema motoru apk olarak yuklenebilir mi? Bir de benim ekran kilit tusu bozuk. Ses tuslariyla uyandirma sanal tuslara gorev atama(cift dokun ekrani kapat-uzun bas ekran goruntusu al) gibi ozellikler var mi bu romda? Alakanız icin...
  8. Y

Cvp: RE: [UNOFFİCİAL] AICP 12.0 Rom for GM 4G Arkadaslae stabil mi rom? Pil performansi nasil? Kac saat ekran suresi aliniyor. Tesekkurler
  9. Y

Elinize saglik hocam @dr.techno Kuran arkadaslar batarya performansi ve stabilite konusunda geri donus yaparlarsa seviniriz. @darvin @orochi @cezmet
  10. Y

Arkadaşlar bu romda bildirim gelince ekranı otomatik uyandırma var mıdır? Ayarlarda bulamadım. Bütün bildirimlerde ekran kilitliyken 5-10 saniyeliğine uyansın istiyorum var mı bunun bir yolu?
  11. Y

Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

Cvp: RE: Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen Onu yaptım hocam. @wes kardeşimizin 7.0 twrp romunu flasladim rom kuruldu ama ekran değişmedi. Açılırken ve twrp ye girerken halen wileyfox menüsünü ve logosu çıkıyor. Sağolsun o da ilgilendi siz de. Anlaşılan bir bilgisayar bulup öyle...
  12. Y

[NRD90R][TWRP]GM 4G Android 7.0 Kurulumu

Cvp: RE: [NRD90R][TWRP]GM 4G Android 7.0 Kurulumu Bunun için bilgisayar lazım zannedersem hocam öyle mi? Hangi romu yukleyeyim? Alakanız için de teşekkür ederim. Sağolun...
  13. Y

Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

Cvp: RE: Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen Hocam bilgisayar mı lazım fastboot rom yüklemek için. Ben pek anlamıyorum bu işten. Bilgisayarım da yok. Hangi romu önerirsiniz normale dönmesi için? Ayrıca alakanız için de teşekkür ederim.
  14. Y

Cvp: RE: [NRD90R][TWRP]GM 4G Android 7.0 Kurulumu Peki hocam bu wileyfox yazısını ve menüsünü kaldırabilir miyim. Bir rom yükledim boyle oldu. Şimdi miui romlarda kapalıyken şarj olmuyor. Wileyfox yazısı geliyor şarja takınca öyle kalıyor. Şarjdan çıkarınca da ekran öyle kalıyor. Telefonu...
  15. Y

Eline sağlık @wes hocam. Benim açılış ekranı wileyfox geliyor general mobile yerine. Bu romu yükleyebilir miyim?