Arama sonuçlarınız

1. erensahan99

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Hocam v3 de üst bildirimle birşey geldiğinde klavye kullanılamıyor ve geri seçeneği işlevini yitiriyor.(Bildirimi kapatana kadar.) Bi bakarsanız sevinirim. V4 de düzeltildi mi bir bilgim yok.
  2. erensahan99

SİM kartı sorunum

İşte onu yazacak programı bulamadım hocam. Bir tanesini yazabildim ancak. PC den hiç olmuyo :uzgun: Yada ben yaşamıyorum. :what:
  3. erensahan99

İMEİ PROBLEMİ

Bende şuan o durumdayım hocam. Geri geldi bi imei ama simi görmüyor. :troll43: Burada anlatıyor sorunu: http://forum.turkdevs.com/konu-sim-karti-sorunum.html [hr] Telefona rom gibi şeyler yükleyince gidebiliyor. Ama yedeğini alırsanız bir sorun olmuyor. Pek fazla birşey bilmiyorum ancak...
  4. erensahan99

İMEİ PROBLEMİ

Hocam bi sorun çıkmaz demi silsem
  5. erensahan99

Xperia Z1 WALKMAN™ MEDIA Paketi (CWM+ROOT GEREKİR)

Hocam resimleri açamıyorum. Sorun nedir? Hata veriyor.
  6. erensahan99

SİM kartı sorunum

İyi akşamlar, Geçen hafta telefonuma ilk kez rom yükledim. Ancak daha sonra telefon sim kartımı görmemeye başladı. İlk başta imei numaram uçmuştu. Onu bin bir güçlükle geri yazdım.(Şimdi iki imeimde aynı oldu. Sorun çıkar mı emin değilim.) Sorunun imei de olduğunu sanmıyorum...
  7. erensahan99

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam saat wigetinizi uygulama ilemi yaptınız? Uygulamaya adı nedir? Söyler misiniz?
  8. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Burada romun bir inceleme videosu var (v3) https://youtu.be/f-buoTB4hgo [hr] http://teknokips.com/general-mobile-discovery-android-m-rom-v3/
  9. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM 16gb lik kullanıyorum ve radyo tıkır tıkır çalışıyor.
  10. erensahan99

Arkaplanın resmini alabilir miyim? Çok güzelmiş
  11. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM 1- Evet ama DTS çalışmaz 2- Denemesi bedava :) 3-  GravityBox modülü ile yapabilirsiniz 4- İstediğinizi modüller yardımıyla ekleyebilirsiniz Hocam Allah razı olsun sayenizde telefona 13 tane modül yükledim tam istediğim gibi oldu...
  12. erensahan99

Custom rom yüklesem imeim çalınır mı

Aman ha yedeğini al uçar muçar sonra benim gibi yana yana geri getirme yolu arasın. (Hala bulamadım.) :uzgun: Her bulduğum yolu denedim ama yok olmuyo :sadangel:
  13. erensahan99

Marvel & DC Comics ?Ben [hr] Soru işareti,Kalp olcaktı
  14. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Hocam sim kartını görmemesinin sebebi sanırım imei numaranın silimesindenmiş. Onu bi şekilde yapcamda benim bi kaç sorum var; 1. Stock romun müzik çalarını yükleyebilir miyim? 2. Stock romun dosya yöneticisini yükleyebilir miyim? 2. Stock romun...
  15. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Hocam sanırım imeim silinmiş. *#060# yapınca geçersiz diyor.
  16. erensahan99

İMEİ PROBLEMİ

IMEI den olabilir mi?
  17. erensahan99

Sim kartımı görmüyor

Merhabalar, Dün telefonuma(general mobile discovery) bu forumda bulduğum android m romunu kurmuştum ancak sim kartımı görmedi diye bu gün legend v13(?) rom kurdum ancak gene sim kartımı görmüyor. Simim büyük olduğu için sim2 girişinde kullanıyorum. Sim 1de başka sim demedim fakat olmuyor. Stock...
  18. erensahan99

Custom Recovery İle Rom Nasıl Yüklenir?

Bir şey soracağım. Ben internetten bulduğum her romu telefonuna kurabilir miyim? Bir sorun olur mu?
  19. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Bir şey soracağım. Ben internetten bulduğum her romu telefonuna kurabilir miyim? Bir sorun olur mu?