Arama sonuçlarınız

1. erensahan99

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Saol dediğini yapacağım ama neden bu ROM da simim gözükmüyor? Halbuki çok sevmiştim. Androidimi yükseltebileceğim bir rom arıyodum :sadangel:
  2. erensahan99

[STOCK]GM Discovery 16GB v6718

Saol dediğini yapacağım ama neden bu ROM da simim gözükmüyor? Halbuki çok sevmiştim. Androidimi yükseltebileceğim bir rom arıyodum :sadangel:
  3. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Olmuyor sim kartımı görmüyor rom. Ne yapıcam?
  4. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Carliv Touch Recovery yı forumdan buldum indirdim. Mobileuncle toolsdan flaslıyorum ancak açılmıyor recovery. Alternatif bir recovery varsa söyler misiniz? Kusura bakmayın ama başka çarem yok yarın okula gitcem ama telefonu kullanamıyorum.
  5. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Tam olarak anlayamadım sizi. Carliv touch v3 nerden indireceğimi bulamadım. Twrp kullandığımdan 4 ünüde yapıyor diye biliyorum
  6. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM wipe /data factory reset yaptım romu tekrar kurdum ancak okumuyor sim kartımı :what:
  7. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM
  8. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Recovery modunda açıp yapıcam demi? Birde ROM aynısı mı olcak?
  9. erensahan99

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Romu bu gün telefonuma yükledim ancak sim kartını okumamaya başladı. İkisinde takıyorum ancak görmüyor. Birisini aramak istediğimde ise uçak modunu kapatın gibi birşeyler diyor. Fix dosyası filan mı lazım anlamadım. Eğer çözüm bulamazsam stock...