Arama sonuçlarınız

1. C

Driver sorunu

aynı sorun bene de var.Lutfen bırı yuardım etsınn
  2. C

Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

Turkce dil destegi varmi arkadslar ??
  3. C

GMD 2 MİNİ ACIL YARDIM PC GORMUYOR

ARKADASLAR ACIL YARDIM.... gmd 2 mini var recovery moda koyamadım elımde room dosyası var ama batryayı cıkarıp ses kısma tusuna basılı tutarak USB e taktıgımda pc gormuyor acıl yardımm..
  4. C

ROM ATARAK MEB İLİŞKISINI KESMEK

Vala rastgele bize veridiler .zaten okula aravada geldigi gibi ogrencilere dagitildi sadecd aldigimiza dair imza atik ama hangi seri ni falann diyr kayit alinmadi
  5. C

konuyu doğre yere taşırmısınız

Bencede bi facebook grubu acsaniz on numara olur
  6. C

Bendeki tablet daha once eba ile aktiflestirmedi.ve dagitirken herhangi bir kayda falan alinmadi bide zaten tablet dagituldiktan sonra okul degistrdim
  7. C

butun SAMSUNG telefonlar için gereken programlar

ARKADASLAR BUTUN SAMSUNG TELEFONLAR IICN GEREKEN PROGRAMLAR VAR MI ?? ANDROIT OLMAYAN TELEFONLARA PC DEN FORMAT TAMAK ICINN GEREK PROGRAM VAR MI BILDIGINIZ PROGRAMLARI YAZARMISNIZ?
  8. C

Meraba arkadaslar bu etap 5 tapletlerıne root yada room atıgımızda milli egtım bunu farkeder veya tespıt eder mı ?? Tespıt etmemeıs ıcn ne yapmalıyız ? nasıl tamamen MEB ıle baglantısını kesebılırız ?  lutfen aytıntılı bılgı verın..
  9. C

E TAP 5 Tema ekleme..

Arkadaslar etap 5 in orjinal temasini sevmiyorum.Sizin bildiginiz tema veya gecis efekleri varsa solermisiniz ?
  10. C

ETAB 5 açılış animasyonları (kaçırmayın)

Arkadaslar bunlardan bi tanesini yptigimizda tablet sifirlniyo mu?icindekiler siliniyo mu?? Bide keske videolu anlatimin yaninda yazili anlatim da yazsaydinn.nasil kurulacagini yazili anlatirsan daha da iyi olur .genede tsk daha denemedim ama emegine saglik
  11. C

GMD 2 MİNİ TEMA EKLEME

Arkadaslar gmd 2 mini ye yeni temalar eklemek istiyorum.Fikri olan var mi??Tel rootludur.lutfen bilgisi olan yardim etsin. Veya gmd 2 mink ye kendimiz ekleyebilecegimiz ek ozelllikler sarj gosterge simgesini falan degistirmesink bilen varsa iyi olur  Tesekurler..
  12. C

GMD 2 MİNİ RECOVERY MODA KOYMA (ACİLLLLL)

NASIL YUKLICEM ELIMDE TELEFONDAN BASK hıc bısey yok kı ?? [hr] telefon rootlu dedıgın uyglama play stordan mı var ?
  13. C

EVET TEL SAGLAM FORMAT ATACAM DA RECOVERY DDE FACTORI RESET YAPMAK ISTIYORUM RECOVERY MODA GIRMIYOR
  14. C

ARKADASLAR GMD 2 MİNİ VAR RECOVERY MODA GİRMIYOR. lÜTFEN RECOVRY YAPMAK ICIN ACIL YARDIM ...
  15. C

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Tamamdir saolun ustamm yaptimm.ama GALİBA BUNDA play storda bazi hatalar var
  16. C

E-TAP 5 ROOT ATMA...(acill yardimm)

Arkadaslar elimde etap 5 var root atmak istiyorum.bilgisi olan bi yardım edebilir mi??
  17. C

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Usta bende olmadı yaa ..bi yardımcı olurmusunuz?
  18. C

S3 NEO (9300) IMEI SORUNU

Mrb arkadaslar, Elimde yurtdisindan alinma s3 neo 9300 telefonum var ve imei kapanmis.naptimysam imei atamadim interneten buldugum bazi kodlar ise yaramadi lutfen bilgisi olan yatdimci olsun. Yada orjinal 4.2.2 romu bilen varsa yatdimci olsun.. Tesekurker..
  19. C

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Hocam bunda eba sifresi istiyor mu?
  20. C

ETAB 5 EBAsiz aktiflestirme.

Kardeş telden giriyomm bana link falan atsan çok iyi olur