Arama sonuçlarınız

1. C

ETAB 5 EBAsiz aktiflestirme.

Hayır .önce aktif değildi aktiflestirdim şimdi de baktim Apk engeli var onu kaldırmanın bi yolu varsa iyi okur kardes
  2. C

ETAB 5 apk engelini kaldirma

Meraba arkadaslar bu tabletten apk kuramiyirum acaba flaş tool flaslayacagim yada recovery ile apk engelini kaldiracagim bi yöntem yok mu?
  3. C

Kardeş yaptim ebasiz aktiflestirdim ama bunda APK engeli var nasıl kaldiririm
  4. C

Peki bunu yaptıktan sonra MEB ile bi sorun olur mu ne gibi değişiklikler olur MEB farkederler mi?
  5. C

Kardeş bi tanesini yaptım öğrenci için olan ama gene olmadı eba sifresi istiyor....
  6. C

Meraba arkadaslar. Elimde okulda kardesime verilmiş ETAP 5 var ama kardesim sonradan okul değiştirdiği için EBA Sifresi girip aktiflestirilmemis.Eba sifresi girmeden aktiflesturmenin yolu falan var mi yardım edermisiniz ??? NOT: TABLET HİC AKTİFLESTİRMEDİGİ İCİN PC DEN ZİP DOSYASİ FALAN...
  7. C

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Benimki daha once eba sifresi ile hic aktiflesrilmedi.az once baska stock rom galan denedim simdk hic acilmiyo sarja takerken bile hic bisey yok..acaba bi caresi galan yok mu??
  8. C

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Tabletım suan aktıf degıl ve eba sıfresı ıstıyor...Bu  romu attıktan sonra EBA aktıflesme sıfresı  tekrar ıstıyo mu ?
  9. C

EBAB SİFRESİNİ GİRMEDEN TABLET ACMA

ARKADASLAR okulun verdigi tableti burdaki romu http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html Bu romdan sonra tablet ebab sifresi istiyor Ebab sifresi girmeden tableti acmanin yolu yok mu??
  10. C

Arkadaslar ben bu romu attim tablet eba sifredi istiyoo.eba sifresi istemeyn baska romm falann yok mu lutfenn acil yardimm [hr] Hocamm acil yardimm yaa ebab sifresj olmadan tableti acmanin bi yolu yok mu?
  11. C

ya bende de e tab 5 var ama ebeb sifresi daha girirmemis.bende ebabsiz nasil aktiflestiririm diye yol ariyorum
  12. C

tableti nasil yaptin rom mu attin bi anlatormisin?
  13. C

GENERAL MOBİL ETAB5 eba sifresi girmeden acma....

tablet kardesimin ve imamhatip lisesinden onlara verildi .
  14. C

yasim 18 de bunlari nye buraya atiyon ??konu o degil konu etab 5
  15. C

yaa arkadaslar bende okulun verdigi general mobil etab5 var ama daha eba sifresini girip aktiflestiremedim.Eba sifresini girmeden baska acma yolu yokmu??
  16. C

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

yaa arkadaslar bende okulun verdigi general mobil etab5 var ama daha eba sifresini girip aktiflestiremedim.Eban sifresini girmeden baska acma yolu yokmu??
  17. C

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

Arkadalsr bisey anlamadim bu romm linki nerde ne ise yariyoo biraz ayrintili anlatirmisinjz bende de etab5var [hr] Romdan sonra ebeb sifresi istiyo mu gene ?
  18. C

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

Ben telefonu 2.el almistim ve aldigim da turkce dil destegi yoktu.GİONE V4S yazilimi vardi ve orjinal yazilimii bu orichi sayesinde buldum.simdi hem orjinal hemde turkce dil destegi var ..
  19. C

Arkadaslar tamamdir on nunara olmus az once gunceledim brick falan olmadi ve yeni surume gecildi...Galiba onceden brick olmasinin sebebi bundan onceki paylasilan romdu. Tesekurler arkadaslar tesekurler BY ORİCHİ.... Bu romu herkeze tawsiye ediyorumm.  Turkce dil destegi %100degil ama %97...
  20. C

Abi okuldan eve gidince gene deneyecm ..bu sefer daha diikatli adim adim yapacm.issala sorun yasamamm.Vala romu cok begendim tam aradigim rom bi tek sıkıntisi guncelerken brick oluyoo.By orichi sen kendi telinin resmink onlu arkali veya model numarasini atsana kendikilerimizle karsilastiralim...