Arama sonuçlarınız

1. C

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

Abi gunxelemeyi sorunsuz indiriyo ama indikten sonra gundele yaptigimda tel kapaniyo acildiginda gmd 2mini logosunda kaliyo recovert yaptigimda ise hic islem gormuyo [hr] Sarj %85 iken denedim.2kez indiripgunceledim ikisindede tel acilmadi
  2. C

Emre sabahat bataryayi cikar wwirmwre -ubdateye bas ve telefondan ses kisma tusunabasili tut oyle usb tak bir kac saniye bkle okumaya baslicktit.
  3. C

Abi ben romu yukledim sistem guncelemesi yapamiyorum.sistem guncelemesi indikten sonra guncele tikliyorum te kapaniyor ve brick oluyor.general mobil discovrry2mini logosunda takili kaliyor.lutfen bi cozum bulun [hr] Arkadaslar siz sistem guncelemesi yapabiliyormusuniz ben gunceleken tel kapanip...
  4. C

GMD 2 MİNİ SİSTEM GUHNCELEMESI YAPARKEN KAPANDI VE GENERAL MOBIL LOGOSUNDA KALIYOR...

Lutfen bi el atiin suna acil yardimm yaa.sistem guncelemesi bile yaparken telefon brick oluyor
  5. C

Abii ben de suan gunceleme geldi ama gunceleyince 245 Mb boyutundaki verisi iniyor ama indiktrn sonra guncele tikladigimda tel brick oluyor sadece general mobil logusunda kaliyor bi cozum solermisinz ?
  6. C

GMD 2 MİNİ SİSTEM GUHNCELEMESI YAPARKEN KAPANDI VE GENERAL MOBIL LOGOSUNDA KALIYOR...

Arkadaslar bende general mobıl discovery 2 mini var gecenlerde BY ORICHI nin paylastıgı bı stock rom ındırıp kurdum.Romu cok begenıp ve uzun zamndır aradıgım rom oldugunu dusundum ve 1-2 saat sonra telefona SİSTEM GUNCELENMESI geldı.GUNCELEYE basıp verılerın ınmesını bekledım.245 MB boyutundakı...
  7. C

GENERAL MOBIL ETAB 5

ne dalgasıı yaa
  8. C

GENERAL MOBIL ETAB 5

OKULDAN VERILERN GENERAL MOBIL TABLET SIFRESINI KIRMASINI BILE VAR MI YADA MEB İLE BAGLANTISINI KESMESINI BILEN VAR MI ?
  9. C

GMD 2 MİNİ için Hangı rom Oneriyorsunuz??*

Arkadaslar telefonum GMD 2 MİNİ rom atacam.Hangı rom aracagımı bılmıyorum.Siz hangı romu beendınız hangısını onerırsnız bı yardımcı olun..... :goodbye: :goodbye: BU arada arkadaslar verecegınız romun turkce dıl destegıde olması lazım..sımdıden tesekurler..
  10. C

GMD 2 MİNİ güncelleme geldı ama guncellenmıyor...

abi  sımdı telefona aynı romu gene attım dedıgn gııb system klasorune gırıp duzeltmeye calıstım ama kaydederken hata aldım ..
  11. C

SAOL  TARIK abı ben bı dedıgınızı kurcalıyyaım [hr] tarık abı k.b yenı uyeyım yanlıslıkla baska yerlere konu actım.bıdaha olmaz ::D ama dedıgın gıbı system kulasorune gorvem de telefonumde system klasoru yok kı ?
  12. C

build.propdan falan kullanmasını bılmem lutfen bıraz ayrıntılı anlatın yapaım yaa. [hr] Arkadaslar suan GMD 2 MİNİ kulanıyorum. GIONE V4S  androıd 4.4.2 ama turkce dıl destegı yok moracelete 2 denen bı uygulama ıle yapmısım ama bazı yerler hala ıngılızce turkce begendıgınız rom falan varsa...
  13. C

yardımcı olabılecek ARKADASLAR LUTFEN facebook afresımden ekleyıp orda ayrıntılı yardım etseler sevınırm. facebook adresım:https://www.facebook.com/cenkkarakol72
  14. C

Arkadaslar rom turlerınden cok anlamam.gecenlerde bır kactane farklı rom yukledım begenmeyıncede sımdı gıone v4s 4.4.2 yukledım.telefonum rootlu ...bıldıgım bu kadr yardımcı olursanız< sevınırım..
  15. C

GIONE V4S ANDROID 4.4.2 [hr] EVET TELEFONUM ROOTLU. TELEFONDA TURKCE DIL DESTEGI YOK MORECELA ILE TURKCE YAPMISIM TURKCE DIL EKLI OLAN BI ROM VARSA IYI OLUR ..
  16. C

arkadaslar general mobıl dıscovery 2 mını kulanıyorum.telefonuma gunceleme geldı guncelıyorum verılerı 399 mb ınıyor ındıkten sonra guncele dıyo guncellıyorum sonra tel yenıden acılıyor .sonra sıstem guncelemesıne baktıgımda guncellenmıyor bı yardım edermısınız?? Yada sızın kulanıp memnun...
  17. C

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM arkadaslar generam mobıl dıscovery 2 mını kulanıyorum.telefonuma gunceleme geldı guncelıyorum verılerı 399 mb ınıyor ındıkten sonra guncele dıyo guncellıyorum sonra tel yenıden acılıyor .sonra sıstem guncelemesıne baktıgımda guncellenmıyor bı yardım...
  18. C

v5916 STOCK-CWM GMD2 Mini By OROCHI

Arkadaslar yukardakı lınklerdekı romların ekran resmı falan yada ozellıkklerı gıbı hıc bır bılgı yok hangısını onerıyosrsunuz yada romlar hakkında bıraz bılgı verırmısnız ??
  19. C

Gionee V4S Tüm Stock Romlar

Arkadaslar yukardakı lınklerdekı romların ekran resmı falan yada ozellıkklerı gıbı hıc bır bılgı yok hangısını onerıyosrsunuz yada romlar hakkında bıraz bılgı verırmısnız ??