Arama sonuçlarınız

1. alicandemir

Allwiev Viper (General Mobile Discovery1) v8130

Yarım saat sonra indirip kurabilirsin.
  2. alicandemir

sorun yok gibi, xposed kullanmıyorum.
  3. alicandemir

Allwiev viper cihazlara yeni güncelleme çıkmış kitkat için.Malum telpa biraz yavaş davranır hep.5-6 ay sonra belki bizede gelir... :) Bende romu bizim cihazlar için kurulur hale getirdim. Versiyon numarası 8130 görünüyor. Belki taban olarak kullanmak isteyen olur. Kurulum için. 1gb...
  4. alicandemir

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

yeni güncellemeyle düzelir belki.JB DE HDR ÇEKİYORDU ASLINDA AMA10 DAKİKADA FALAN RESMİ HAZIRLIYORDU.
  5. alicandemir

Hocam panorama çekim ve hdr için 10 tane rom indirip denedim olmuyor bir türlü,yardım et bize.
  6. alicandemir

Yedekleme yapmadan önce ocloud  ile hesap açman gerekiyor.
  7. alicandemir

Tray Volume (Ses Tuşlarını Kullanmanıza Gerek Kalmayacak)

RE: Tray Volume bunu yerine coloros kitkat kur parmağını istediğin ekranda aşağı yukarı kaydır ses açılıp kısılıyor.
  8. alicandemir

o telefon 1500 tl lik üst model oppo find 7 Bizim kullandığımız oppo r827 dir.İki telefon arasında donanım ve özellik olarak dağlar kadar fark var.
  9. alicandemir

o zaman birşey diyemem bende oluyor.
  10. alicandemir

zipten çıkartmadan cwm den flaşla
  11. alicandemir

r r v mi neydi hiçkullanmadığım için tam bilmiyorum.android commander daha iyi.
  12. alicandemir

https://mega.co.nz/#!4Z4GxAaY!xSNKHCkjlW7WgjK596iUDgqwYWkNTdcDo-W3kF-Jx-s burdaki dosyayı çıkar etc ye at.
  13. alicandemir

Hocam 1.2 yüklü ise zaten o özellik var resimdeki ''Yalnızca şaj a geçmek için dokunun'' kısmına bas olur. [/img]
  14. alicandemir

Hocam akşam sana özelden yollarım.Ama android commander kullanıyorsan bağlanmıyor.
  15. alicandemir

Aşağıda verdiğim dosyayı zipten çıkart ve etc nin içine at android commander ile dileğin  yerine  gelir. link kaldırıldı......
  16. alicandemir

[/url][/img] kamera için 1080p video kayıt fixi hazırladım. :) cwm den direk flaşlayın. http://s3.dosya.tc/server/wokue8/ColorOS_camera_1080p_video-fix.zip.html
  17. alicandemir

FM radyo için fix yaptım .Otomatik arama çalışıyor. https://yadi.sk/d/1Zc8sFSqfvApp