Arama sonuçlarınız

1. gokhantatlici133

discovery şarj

Batarya değiştim. jelly beande normal ama orijinal KitKat veya custom rom atinca şarj 25den 13 e düşüyor hemen bu sefer. Farketti tabi şarj ama kalibre lazim yinede
  2. gokhantatlici133

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Ben hâlâ bu romdayim çok memnunum sadece ekolayzır sorunu var kapat veriyor ama ses yeterli Zaten
  3. gokhantatlici133

Telefonum kapandı açılmıyor :(

pc görmüyorsa anakartta sıkıntı olabilir. taktığında ses yok mu pcde yoksa olumsuzda olsa aygıtla ilgili bi buton çıkıyor mu?
  4. gokhantatlici133

recovery

imei uçmuş geçmiş olsun. stock roma geri dönmen gerekiyor flash tool ile
  5. gokhantatlici133

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Cvp: RE: Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları rom yazılım değil mi hocam  :goodbye: :goodbye:
  6. gokhantatlici133

Şebeke kayboldu sim1 sim2 algılanmıyor

Cvp: RE: Şebeke kayboldu sim1 sim2 algılanmıyor aynen recovery meselesinde benimde başıma çok geldi en az 30 kere olmuştur
  7. gokhantatlici133

Yabancı Dizi Tavsiyesi

the walking dead
  8. gokhantatlici133

discovery şarj

dostlar bende discovery 1 var. şarj olurken birden 60tan 80 81 e atlıyor sonrasıda takır takır doluyor. şarj azalırkende 37den sonra takır takır düşüyor bi anda %13e 12 ye falan. internette bakındım herkeste gözüküyor böyle bişey. düzeltme yöntemi var mı bildiğiniz?
  9. gokhantatlici133

Şebeke kayboldu sim1 sim2 algılanmıyor

buradaki kilit nokta flash tool ile dönmen. recoveryden dönersen olmaz. flash tool ile pcden çevireceksin
  10. gokhantatlici133

4G İMEİ SORUNU...

bir midir bilmem ama discovery cihazımda yaşadım bu sorunu. recovery yüklemeye çalışmaktan basebandı uçtu telefonun. imei falan komple gitti. flash tool ile stock roma dönmen gerekiyor. imei geliyor.
  11. gokhantatlici133

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Sim kartimdaki numaralari nasil rehbere aktaricam?? [hr] Ayarlar-Sistem uygulamaları-Kisiler-Simden içe aktar diyip bi numaraya basili tutun hepsini sec diyin. İçe aktar diyin sorun çözülüyor. Soldaki tuş menü acmiyor...
  12. gokhantatlici133

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery bu snapchatteki ve periscopetaki bozuk video mevzusu için yükledim ben olmadı kaldırdım o yüzden ama rom başarılı elinize sağlık
  13. gokhantatlici133

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery emoji desteklem,yor mu? [hr] ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?
  14. gokhantatlici133

snapchat ve periscope kamera sorunu

7 1 2 0 sürümünü indirdim buradan sıkıntı olur mu? [hr] yine aynı maalesef sanırım çipsette sorun
  15. gokhantatlici133

Cvp: RE: snapchat ve periscope kamera sorunu romun linkini buraya yollar mısınız acaba?
  16. gokhantatlici133

Snapchatten olsa herkeste olurdu. Telefonda bi uyumsuzluk var