Arama sonuçlarınız

1. Y

System ui lib'i

Miui v9 romu var s820 için Onur hocam portlamıştı fakat systemui dosyası miuiv8in çalışıyor miui v9daki systemui yi atınca son uygulamalara girmiyor(s820cihazından system ui çalışıyor fakat port rom olan gm discoveryde çalışmıyor miui v8in system uisi var) eski system uiyi kullanınca bazı...
  2. Y

System ui lib'i

Merahaba arkadaşlar miui v9 ile çaılıyorum da system uiyi atınca sorum oluşuyor acaba lib dosyası ile mi alakalı cihazım gm discovery
  3. Y

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Hocam 7.10.20 gelecekmi peki
  4. Y

Beyler Miui nin galeri soeununu bir tek ben mi yaşıyorum sd kartımdaki fotoğrafları görmüyoe farklı program kullanmakta istemiyorum
  5. Y

Miui 8 MTE Mod GM 5+ Edit

Hocam acaba status bara arama butonunu nasıl ekleyenilirim
  6. Y

Ahh ahhh Onur hocam gelsede şu romu bi portlasa :D
  7. Y

Normalde vpn e bağlanıyor meb açığı kapatmış olabilir belki
  8. Y

Miui v9 da şumu farkettim yedeklemede güvenlik gereği artık whatsapp gibi hesap içeren uygulamalar yedeklenmiyor fakat Backup All Apps | Xposed Module Repository Bu bağlantıdaki uygulamayı indirip xposed modülünü etkinleştirirseniz uygulamalarınız sorunsuz yedeklenir paylaşmak istedim iyi...
  9. Y

Beyler romda güvenliin ayarlarına girip bilirim panelinde göster i etkinleştirmeyin sakın uyarayım format atmak gerekiyor ben ettim siz etmeyin :D
  10. Y

Updated (MIUI 9) v7.9.22 XIAOMI.EU ROM 4/4x [Faster Than Stable One ] - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Hocam bizdeki miuiv9 neden linkteki gibi değil?
  11. Y

Eyvallah kardeşim sağolasın :)
  12. Y

Beyler dosya yöneticisinde sd karttaki fotoğrafları açıyor fakat galeri sd karttaki fotoları görmüyor yardım edebilcek olan varmı :)
  13. Y

Hocan bisey sorcam bildirim cubugunda search i nasil eklicez miui v7.9.21 de vardi simdi yok :(
  14. Y

Hocam adamsınız beee. Heall olsun :)
  15. Y

Hocam yanlış anlamayında romun şuanki halini atsanız belki bizde yardımcı olabiliriz o kadar aylarca telefonumda romunuzu kullandım bizim de bir katkımız olabilir hocam teşekkürler :)
  16. Y

Beyler 7.9.21 çıkmış belki onda hata yoktur ve şu ekran görüntüsü sorunu umarım onda olmaz ya :) :)
  17. Y

Beyler sizce en iyi sürüm hangisi acaba Bir de ekran görünütüsü için fix falan varmı normal alabiliyorum fakat geniş ekranda almayı desteklemiyor rom için tekrar teşekkürler hocam :)
  18. Y

Teşekkürler miui romlarda şu sprunu var galiba ekran görüntüsünü geniş alamıyorum ben