Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam ozaman twrp den yedek yada ROM da yüklenemez , yanı bu roma mahkum kalacaz .:) bu deneyimi yaşayan ilk sensin galiba başka yapan yok bende indirdin yukleyecektim senin yorumunu gördüm :)
Arayüzünün suanki cm ile arayuzu aynı olduğu için dedim arayüzler hep aynı geliyor çünkü sadece adı değişiyormuş gibi aslında emek veriliyor fakat işte pek değişen olmadığından sadece yorar diye dusundum
Fakat dediğiniz gibi bu buildlerde zaman alıyor elimizde zaten cm12 ,13 vardi sizce onları yeniden build etmek sizi yormazmi çıkmamış olanlara yonelseniz
RE: [BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016]
Telefonu %90 da bıraktım okula gittim 9 saat sonra %50 aşırı sarz yiyor üzerine sayfadaki tweaki attigim halde
Ben şahsen miui den döneceğini sanmıyorum çok fazla hatalı olmazsa ,ki zaten geliştirici kaan caner atakan yeterince kafa yoruyor bence inşallah yakın zamanda goruruz