Arama sonuçlarınız

1. H

[6.0.1][09.01.16]General Mobile 4G [MMB290] Güncelleme Dosyası

Ben stock ROM üzerinde oynama yaptim yüklenir mi
  2. H

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.4 Ne zaman hazır olur
  3. H

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.4 V2.6 yayınlandı :)
  4. H

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.4 Değişiklikler neler
  5. H

System ui

6.0.1 stock ROM kuruluydu rootlu cihazı kapatıp açtım system ui durduruldu hatası verdi defalarca sizce nedeni nedir? Birde yedegimi yukledim yine aynı sorun olur mu
  6. H

Takas Akıl Kârı mı?

Fakat zaten meizu nun garantisini turkiyede bulamayiz galiba ankarada varmış galiba ama yinede nereye biraktigimi bilirim :) [hr] Bizim burda bi telefoncu dedi sorun olursa yaparım ama yinede güvenmiyorum sonunda ortada kalmayayim :) parçaları acaba standart bulunabilen parcalarmi yoksa...
  7. H

Takas Akıl Kârı mı?

Bende dusunuyorum da donanımsal bir sorun olursa herhangi bir telefoncu yapabilirmi
  8. H

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

RE: [1.2.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Birde hardbrick den kurtarma için bir tool oluşturulabilir mi?
  9. H

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

RE: [1.2.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Bu tool ile hardbrick ihtimali var mi
  10. H

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.1 Evet çok iyi olur :) :) :rolleyes:
  11. H

[ROOT/TWRP]Android M de MultiWindow kullanmak

Bu normalde cihazın kendi özelliğinde mi var etkinlestiriyoruz
  12. H

[Destek]General Mobile 4G Custom Rom Çalışmaları İçin Destek

Fakat pac-man ROM da öyle fakat paylastiniz onun gibi bir başlıktan bahsediyorum hem yardım hem maddi destek
  13. H

Ama ben mesela genelde siteye ilk girince oraya giriyorum büyük ihtimal diğer kullanıcılarda öyle bu destek konusu orada bir başlık olarak verilse bence destek olur .ayrıca ROM elinizde var zaten sadece hataları var ekran goruntusunu de atarsanız teşvik olur yada isteğinize gore hatalı olan...
  14. H

Konuyu custom romlar bölümüne tasimanizi istiyorum ekran goruntulerini ve destek istendiğinde yazıda belirtirseniz daha fazla kişi görür ve teşvik edici olur
  15. H

Bağış anlaminda da olabilir sonuçta custom ROM bölümüne miui başlığı eklenirse herkesin ilgisini çekecektir ve bağış da artabilir su an destek konusunu zorla buluyorum odaya miui ekran goruntulerini de atarsanız teşvik de olur
  16. H

Allah yardımcıniz olsun birde miui yı hatalarıyla paylaşıp hatalarını belirtseniz belki yardımcı olabilecek birileri olabilir custom ROM bölümüne eklemenizi rica ediyorum ben mesela miui yı takip edebilmek için surekli destek bölümünü aramak zorunda kaliyorum ve benim gibi goremeyenlerde...
  17. H

Sanal tuş eklenemezmi kaan ver ben bunu böyle kullanmaya razıyım :rool: [hr] Birde eğer her romda server den birşey eksilecekise paranoid ve pac-man yerine eğer mümkünse diğer OS romlari denemenizi istiyorum mümkünse Allah yardimciniz olsun
  18. H

[V6][Stabil]6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V6 by arvinquilao

RE: [ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao Zaten tam olarak yapılmaz da hanı tüm romlar aynı arayuzu var belki biraz değişiklik ilgi çekici olabilir diye düşündüm
  19. H

RE: [ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao System ui temalayabilirmisiniz? Eğer temalarsaniz romlari launcher ile de destekleyerek farklı bir görünüm oluşturulabilir mi ?
  20. H

RE: [ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao Eğer cihazimiza OS ROM çıkmayacak yada zor ise discovery 2+ a geçmeyi düşünüyorum sırf ROM için bekliyorum su an :(