Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
Wileyfoxdan twrp yedek aldim temasek yukledikten sonra onu restore edebilirmiyim yada brick olursa
RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
Suan v2 pas1t1 kullaniyorum uzerine tweak attim 2 tane simdi uzerine temasek i atsam sorun olur mu
İlgili yere yazdim fakat cevap alamadim buradan sorayim twrp kullanirken uzun sure dokunmayinca ekran kapaniyor ve dokununca aciliyor ekran kapandiginda pikseller siyah yanmiyor ekran kapali burdan yola cikarak dokunarak kapama acma olurturulabilirmi
RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme
Cok soruyorum ama bu backup u restore ettim diyelim tablet acilinca da otg okumadi kernelde degisiklik oldu diye hata alirmiyim
Tamam tesekkurler yedek aliyorum tahmini kac gb olur birde yedekten hemen sonra otg modunu restore etsem sikinti olur mu
Tamam iste oradan alacagim sistem yedegi tum verileri yedeklemeyecek mi benim su an tablette 13 gb kullanilan alan var