Arama sonuçlarınız

1. H

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Wileyfoxdan twrp yedek aldim temasek yukledikten sonra onu restore edebilirmiyim yada brick olursa
  2. H

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Suan v2 pas1t1 kullaniyorum uzerine tweak attim 2 tane simdi uzerine temasek i atsam sorun olur mu
  3. H

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Wileyfox v2 romum rootlu gelen guncellemeyi yuklersem sıkıntı olur mu 33j
  4. H

Geliştiricisine öneri

One plus sanirsam cm tabanli port yapilabilirmi
  5. H

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Wipe yapmadan direk bat i calistirsak
  6. H

[5.1.1][CM]Temasek CyanogenMod 12.1 v18.5 UNOFFICIAL

Bunun uzerine nightly atsak olurmu yoksa stock wileyfox gerekiyormu
  7. H

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

Bunun uzerine wifi tweakini atsam bir sorun olur mu birde
  8. H

Neden bende ters isliyor acaba wileyfox v2 pas1t1
  9. H

Yaptiktan sonra sarj cok cabuk bitiyor 3,4 dolum yaptim batarya icin bir tweak olusturulabilirmi
  10. H

[5.1.1][CM]Temasek CyanogenMod 12.1 v18.5 UNOFFICIAL

İlgili yere yazdim fakat cevap alamadim buradan sorayim twrp kullanirken uzun sure dokunmayinca ekran kapaniyor ve dokununca aciliyor ekran kapandiginda pikseller siyah yanmiyor ekran kapali burdan yola cikarak dokunarak kapama acma olurturulabilirmi
  11. H

4G'de Çalışan Custom Recoveryler

Birsey farkettim twrp recoveryde uzun sure ekrana dokunmayinca kapaniyor dokununca aciliyor ve kapali oldugunda pixeller siyah gostermiyor ekran kapali bunu twrp.img icinden cikarip kernele uyarlayabilirmiyiz
  12. H

Wileyfox v2 YOG4PAS1T1 de denendi mi [hr] Ve buildprop yedegi nasil alip restore edecem yardimci olurmusunuz
  13. H

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Cok soruyorum ama bu backup u restore ettim diyelim tablet acilinca da otg okumadi kernelde degisiklik oldu diye hata alirmiyim
  14. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Tamam tesekkurler yedek aliyorum tahmini kac gb olur birde yedekten hemen sonra otg modunu restore etsem sikinti olur mu
  15. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Tamam iste oradan alacagim sistem yedegi tum verileri yedeklemeyecek mi benim su an tablette 13 gb kullanilan alan var
  16. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Siz hangi yedwkten bahsediyorsunuz ? :) [hr] Peki bahsettiginiz yedegi nasil alir nasil geri yuklerim yardimci olurmusun
  17. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme 13 gb yedek biraz fazla sanki :)
  18. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Brick mi olur yani oyle olursa elimde twrp stock rom var yukleyebilirmiyim, recovery gider mi
  19. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Yuklenme basarisiz olursa sifirlama olur mu restore ettikten sonra
  20. H

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Sifirlaniyormu tablet