Arama sonuçlarınız

1. H

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Tahmini ne zaman gelir ben yarin okula gidecem bilgisayar bulamam daha sence bekliyeyim mi resurrection remixe mi geceyim dun gecmeye calistim ha bire hata veriyor
  2. H

biraz çok sorunluyum ama romu kurdum en son sürüme de güncelledim mobil veriden internete bağlanamıyorum, müzik uygulaması duruyor, arada play store duruyor
  3. H

Dun cyanogen i temiz kurulum yaptim su an bi sorun yok fakat guncelleme geldi indirdim fakat uygun kutlrtarma ortami gerekli yaziyor yeniden baslat ve yukle dedim wileyfox yazisinda kaldi ben her seferinde yeni recovery i indirip flashlamak zorundamiyim
  4. H

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Bu sefer bunu denedim play store durduruldu hatasi veriyor hesap acilamiyor
  5. H

Yani gapps zipini recoveryden flashliyorum bitiyor telefon acildi fakat google a dair hic bir uygulama yok cyanogeni i ilk gapps olmadan kurdugumda 88 uygulama optimize ediliyor diyordu donra kapatip gapps flashladim 69 tane uygulama kaldi
  6. H

Tesekkurler kurdum fakat gapps yuklenmiyor yukleniyor ama görünen uygulama 69 tane
  7. H

Cm recoveryde yaziyor su an kapattim ekrani exd4 falan da yaziyor
  8. H

Bunun gappsinida seciyorum ama download cikmiyor
  9. H

En son nightly ile recovery indirdim nightly yuklenirken. İncompetaple falan yaziyor yuklemiyor
  10. H

Yani güncelleme dosyasını indirip recovery sen update mi etmek gerekiyor direk kendisi normal ota güncellemesi gibi olmuyor mu
  11. H

Cyanogen 12.1 de güncellemeleri alabilmek için flashify ve recovery kurun diyor ama zaten ota dan almiyormu güncellemeleri buna gerek var mi
  12. H

Yanlız güncellemeleri yapabilmek için flashify recovery falan yazıyor guncellemeler ota üzerinden gelmiyormu recoverye ne gerek var
  13. H

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop ROM da root izni direk var mi
  14. H

Blisspop ROM var bizim cihaza yuklenebiliyormus sanirsam doğru mu wileyfox swift cihazına hazırlanmış bir ROM yüklemek sıkıntı yaratır mi
  15. H

Ota dan mi geliyor günlük güncellemeler birde hergun geliyorsa romun boyutu her gün artmazmi bide simdi ben bunu yuklersem şimdiye kadar gecelik yayınlanan güncellemeleri tek tek yukleyecekmiyim çok uzun surer
  16. H

Wileyfox üzerine bunu yukleyince ekrandaki yazı gider mi ve tekrardan wileyfox dan gelen ota güncellemeleri ni yapmak gerekir mi
  17. H

General Mobile 4G Miu7 Rom Port Sorunu [Destek] [CM -BASED]

Miui dışında flyme portlamayi denediniz mi ayni sorunlar oluyormu
  18. H

[5.1.1][Stock ROM][Dual]General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim)

RE: [Stock ROM][Dual] General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim 2015) Romu kurdum donuyor, google hesaplar arasında görünmüyor, uygulamalar durduruldu hatası veriyor