Arama sonuçlarınız

1. Amazing

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Yani guncelleme gelmiyormu roma?
  2. Amazing

Hocam roma guncelleme gelmiyormu hep 5.8.8 olarak geliyor.Birde guncelleme gelirse twrp flaslamak zorundamiyiz,yoksa stock recoveryle guncellirmi?
  3. Amazing

Romu inceledim harika bir rom tekrardan tessekurler. Hocam tema kisminda kendi marketi cikmiyor google playe yonlendiriyor.Nasil halledebilirim?
  4. Amazing

Oyle yaptım zaten neyse hocam rom acıldı Allah razı olsun.Sayenızde CM rahat rahat kullanabılıcez :D
  5. Amazing

Hocam romu yukledım.Rebot bastım reboot atmadı.Bataryayı cıkarıp taksam olurmu
  6. Amazing

Hocam bunlar recoveryse onceden kullandıklarımız neydi :) :rool:
  7. Amazing

Hocam klasık twrp yuklenmedı.DARK twrp denedım yuklendı suan stock rom yedegını alıyorum.Romu yukleyınce goruslerımı yzarım. :cool:
  8. Amazing

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam birde pc ile denicem.Belki olur
  9. Amazing

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam denedim yarida hata verdi tum sorunlar beni buluyo zaten :D [hr] Hocam %60 root failed hatasi veriyor. [hr] Kapattim actim kinguser geldi telefon rootlandi saolun hocam simdi cm yukleyelim :D [hr] Hocam saka gibi...
  10. Amazing

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam apk yoluylami yoksa pc bagliyarakmi yapicaz?
  11. Amazing

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Saolun hocam korkcak bisi yok ozaman :D
  12. Amazing

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam kac gun once yukledim simdi gm asistandan telefon orjinalligine baktim Cihaziniz telpa guvencesi altinda degildir yaziyor.Herkesdemi ole yoksa sadece bendemi boyle?
  13. Amazing

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Yok hocam ne yaptiysam olmadi. Recovery flaslarken bir suru sacma sapan yazilar cikti yuklenmedi.Fastboot oem unlock yaptim yine olmadi.Hocam android 6.0 nasil rootlarim ve recoveyi yukleyebilirim yardim edin.
  14. Amazing

KITKATTA YEDEK ALDIM LOLIPOP A GERI YUKLESEM BOZAR MI?

Recovery kismindan yedek aldiysaniz yuklerseniz,sikinti cikmaz.
  15. Amazing

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Hocam zaten Adb intarface yaziyor aygit yoneticisinde.
  16. Amazing

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Saolun hocam kusura bakmayin son bir soru sorucam win10 da driverlari kurmama ragmen waitin for device hatasi veriyor lutfen yardim edin.Win 7 de ayni sekilde yapiyorum sorun cikmiyor.
  17. Amazing

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Hocam twrp yi flasladiktan sonra kendiliginde recovery nin acilmasnini nasil saglariz?