Arama sonuçlarınız

1. Amazing

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 Hocam eline saglik onemli bir degisiklik varmi?
  2. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 Hocam Allah sabir versin.Ben indirme yapinca hata verirse bir daha indirmem.Hocam neden her guncllemeyi paylasiyorsunuz 3-4 gunde.bir son surum paylasirsaniz sizin icin daha iyi olur diye dusunuyorum.
  3. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 Upload yarida felan kesilmesinde.Yavas yavas. :)
  4. Amazing

Telefon açılmıyor

Stock romu yükle.
  5. Amazing

[ANLATIM]MT6582-92 CM12.1 Portlama

Hocam çok saolun.Etab5 cm portliyacam diye çıktım yollara inşaallah basarili olurum.Kernele isini halledrsem tamamdır.
  6. Amazing

Hocam boot.img içinde sadece kernel ve bir tane klasör var.Kerneli degistiriyorum 1 e basiyorum klasör yok diyor.Bir turlu kapanmiyor başka onerebileceginiz boot.img açmaya yarayan program varmı?
  7. Amazing

[6.0.1] CrDroid Rom [ARM]

Romun adi bile heyecan verici. :rool:
  8. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.7 Hocam ne kadar kaldı?
  9. Amazing

Hocam anlatim icin tessekurler. Anlatimin hepsine harfi harfine uydum. Fakat su kernel isini cozemedim.Kitchen ile cm12nin kernelini aldim.Stock kernel ile degistirdikten sonra nasil kaydedicem ne olur yardim edin :what: [hr] @"Orochi™" hocam ne olur su soruma bi cevap verin. :angel:
  10. Amazing

cm 12.1 uygulama boyutları

Facebook,messenger vs gibi uygulamar girdigin yerleri izledigi videolari indiriyor fark ettiysen internet olmadigi halde onceden izledigin videolari oynatabiliyorsun.Bu yuzde 2-3 gunde bir uygulama verilerini temizlersen boyutu duser.
  11. Amazing

[CUSTOM ROM] Casper Via V8 ROM FOR E TAB-5

Hocam elinize saglik.Cm romlar icin calismaniz varmi?
  12. Amazing

(HELP) CyanogenMod 13 for MTK Devices

Biri cm12 portlasa yeter.Yada cm11 bile raziyim. :)
  13. Amazing

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

Stock romu atinca hersey stock olur. :)
  14. Amazing

Stock 5.1.1 mi 6.0.1 mi

6.0.1 daha iyi pil konusunda.
  15. Amazing

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Hocam v3 de ayni sekilde kuruyoruz dimi.?
  16. Amazing

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Hocam marshmellow guncellemesi gelecekmi bu roma?
  17. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Hocam bendeki bilgiler burada tukeniyor. :) Baska arkadaslar biliyorsa yardim eder kusura bakmayin.
  18. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Hocam wipe seceneklerini isaretlemeden cubugu surukleyin.
  19. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Hocam ozaman twrpden advanced kisminda adb sideload secenegi var ona basip oyle baglamayi deneyin.