Arama sonuçlarınız

1. Amazing

4g twrp flashify apk ile recovery atabilirmiyim

Evet atabilirsin.Ben kendim denedim calisiyor.
  2. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Size iyi bi haberim var :) Twrp recovery acin bilgisiyara baglayin bilgisiyar telefonu okuyacak.İndirdiginiz romu atin.Gerisini biliyorsun.
  3. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Hangi recovery yuklu?
  4. Amazing

Telefonum Açılmıyor

RE: TELEFON AÇILMIYOR!!! Sd karta romu atip oyle rom kurmayi deneyin.
  5. Amazing

Rootlu tablete kurumsal cihaz yoneticisini YÜKLEDİM KİLİTLENDİ

Hahaha cok guldum.Rootlu tbalete kurumsal cihazi yuklemek :) Aklinizi peynir ekmek lemi yedin arkadas. Neyse stock romu atarsan duzelir. :laugh:
  6. Amazing

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] [Flashable Zip Eklendi] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Hocam daha cok varmi uploadin bitmesine?
  7. Amazing

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] [Flashable Zip Eklendi] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Hocam bende flash zipi bekliyorum.Umarim kisa zamanda upload eder.Bu arada kolay gelsin.
  8. Amazing

[2.0.2][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool by One Team

RE: [1.2.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Beklemedeyiz ozaman hocam. :)
  9. Amazing

RE: [1.2.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Benim aklima takilan bir kac soru var. 1.Bu programi kullanirken onceden kurdugumuz driverlere gerek varmi? 2.Yukleme esnasinda telefon bootlader dami olmasi gerekiyor? 3.6.0.1 yukleme calisirken hard bricik olma ihtimali varmi? :what: :)
  10. Amazing

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam bataryayi cikaridiktan sonra direk bat dosyasinimi calistirayim.Yanlis mi anladim yoksa. [hr] Hocam cookk ozur dilerim.Rebot to botlader i sorcaktim.Aliscanliktan system now demisim. :angel:
  11. Amazing

RE: [1.1][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool Hocam elinize saglik.Turkdevs te nadir gordugum konulardan anladigim kadariyla kendiniz gelistirmissiniz gurur duydum.Tebrik ederim.Tester ihtiyaciniz olursa her turlu yardim edebilirim.Basarilarinizin devamini diliyorum.Bu arada tum Turkdevs...
  12. Amazing

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam iyi gunler.Bende CM13 Temasek romu ve twrp recovery yuklu.Twrp ye baktim rebot system now secenegi yok.Ne yapabilirim yardimlarinizi bekliyorum.
  13. Amazing

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.0 Hocam linki ne zaman paylasacaksiniz?
  14. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.0 Hocam henuz paylasilmadi herhalde test amaclimi link verildi?Yoksa xda olani mi indiriyorsunuz? :)
  15. Amazing

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Ben ilk aldigim zaman konu acmistim gta oyunalrinin kasmasiyla ilgili arkadaslarda pek anlam veremedi.Fakat diger oyunlar sikintisiz calisyor. :cool:
  16. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.0 Hocam suan v2.0 yuklu cok stabil ama kilit ekraninda sikinti var guc tusu sorunsuz guc tusuna basiyorum kilit ekrani 4-5 saniye sonra geliyor kilit ekraninda dokunmatik islemiyor kapatip acinca anca oyle duzeliyor umarim v2.1...
  17. Amazing

[Destek]General Mobile 4G Custom Rom Çalışmaları İçin Destek

Hocam miui romu paylasmayi dusunuyormusunuz? Bu aralar sinavlarim var onumuzdeki hafta biter bagis yapma imkani bulursam az da olsa bagis yaparim corbada benimde tuzum olsun.Calismalarinizn devamini diliyorum.Elinize saglik.
  18. Amazing

E tab 5 mtk6592

Hocam CM11 portlayin kullanalim. :angel:
  19. Amazing

E tab 5 mtk6592

Hocam siz bi el atip portlayamzmisinz?Sizin daha cok tecrubeniz var bizim portlama bigilerimiz kisitli. :adyo:
  20. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v1.9 Hocam suana kadar begendigim en guzel custom rom marshmellow olmasi ayri guzel 2-3 ufak sorunu var onun disinda harika. :cool: