Arama sonuçlarınız

1. Amazing

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v1.8 Ne guldum ya dayimin oglu haçker yarinki matematik sinavinin stresini attim. :D Artik rahat rahat sinava girebilirim. :rool:
  2. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v1.7 Hocam v1.8 guncellemesi geldi.Yuklememde bir sikinti olurmu?Ayrica bu rom unoffical degilmiyidi nasil bizim cihaza guncelleme geldi? :) :adyo:
  3. Amazing

6.0.1 e root atmak istiyorum

Telefonu kıngrootla rootlamaya calısın.Daha sonra RASHR ındır.Twrp img sını kurun.
  4. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build Bende suan pek bir sikinti cikmadi. Pil performasi bana gore diger custom romlardan daha iyi ben begendim henuz sorun cikarmadi ileridede cikarmaz herhalde.Bir tek sorunum var gapps flaslarken Error code:64 hatasi veriyor nasil...
  5. Amazing

[PORT-LP] Moto Camera + Gallery

RE: [LP] Moto Camera + Gallery Hocam elinize saglik.Hemen indirip kuruyorum. :rool:
  6. Amazing

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build Hocam elinize saglik daha yeni goruyorum. İnternet hizi suan yavas kendine gelince hemen yuklerim.Emeginiz cook Allah razi olsun. :)
  7. Amazing

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hocam son biri soru sorucam kusura bakmayin. Bunu yukledikten sonra CM 12.1romu icin yine cm recovery mi gerekiyor yoksa wileyfoxun ustune direk twrp ile yukleyebilirmiyiz?
  8. Amazing

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2] [YOG4PASJ33 TWRP] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hocam direk twrpden kurabilirmiyiz artik? :rool:
  9. Amazing

[5.1.1][PORT][ALPHA] PAC-man General Mobile 4G By One Team

RE: [5.1.1][PORT][ALPHA] PAC-man General Mobile 4G Hocam elinize saglik.Twrpdeki backup kismi sikintili olmasaydi hemen yuklerdim.Ama stabil surum gelirse dusunmeden yuklerim.Darisi os romlarin basina. :)
  10. Amazing

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam bugun paylasırmısınız ? :rool:
  11. Amazing

[5.1.1][CM]Temasek CyanogenMod 12.1 v18.5 UNOFFICIAL

Hocam romu indiriyorum kurduktan sonra romla ilgil dusuncelerimi yazarim.Bu arada elinize saglik. :)
  12. Amazing

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

RE: [Güncel]General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler [2.8.7.0] Hayir backup kismi sikintili.
  13. Amazing

[FLASHABLE] General Mobile 4G Wifi Performance Tweak

Cm romlarinada ayni sekilde yukleyebilirmiyiz?
  14. Amazing

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

Kolay gelsin dort gozle bekliyorum :rool:
  15. Amazing

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 Pili su gibi emiyor yaklasik 10 dk da %8 jarz gidiyor 2kere ful doldurdum yinede sonuc ayni.Eski haline nasil dondurebilirim?Eski haline donmek icin fix verirseniz cok iyi olur.
  16. Amazing

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

RE: [Güncel]General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler [2.8.7.0] Arkadaslar bu yol ile yapamassaniz kingrootla root atip rashr ile kalici twrp yukleyebilirsiniz.Sahsen ben oyle yaptim hem daha pratik hemde daha basit bir yol.Fakat kingroot 6.0 pek stabil degil bazen root...
  17. Amazing

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

Elinize saglik cok guzel ve stabil bir rom olmus. OS romlarla ilgili bir gelisme varmi? :angel:
  18. Amazing

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 Hocam blisspop ta denedim sikintisiz calisiyor.Elinize saglik. :cool:
  19. Amazing

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Hocam kesin mi denediniz mi denemediyseniz deniyecegim. :)
  20. Amazing

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Hocam stock romdan twrp ile yuklersem sorun cikar mi?