Arama sonuçlarınız

1. Amazing

GM 4g 6'dan dönüş

5.1.1 Stock romunu at.
  2. Amazing

[TWRP][STOCK] ETAB5 STOCK by Captain [Bilgisayarsız]

Bazen bilgisiyar algilamama sorunu oluyordu bu cok iyi oldu elinize saglik. Custom romlari ne zaman paylasacaksiniz hocam?
  3. Amazing

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

Simdi ben bosunama stock romu kurdum :D Kendi halime guluyorum,simdi mesajlara bakinca daha iyi anliyorum koskaca devletin mufetisin isi gucu yok gelip burada gezinsin. :laugh:
  4. Amazing

Ne yapacagimi sasirdim stock atip bi kenara koyucam ilerki zamanlarda ne olacagini hep birlikte gorucez.Umarim bir sikinti cikmaz.
  5. Amazing

Stock rom atip garantiye yollarsak sorun cozulurmu? :)
  6. Amazing

Beyler yol yakinken stock roma donup garantiyemi yollasak mesaji okuyunca kanim kaynadi.Bir tablet icin disiplin sucu yemeye gerek varmi? :shy:
  7. Amazing

ETAB 5 GENERAL MOBİLE YAZİSİNDA KALİYOR

Hocam kapali sekilede takiyorum etab5 olarak algilamiyor.Son birkez daha deniyecegim. [hr] Hocam herhalde ugurlu geldiniz,taktip direk stock yuklendi.Hocam konuyu silebilirsiniz.Allah razi olsun :D
  8. Amazing

ETAB 5 GENERAL MOBİLE YAZİSİNDA KALİYOR

Herkese merhabalar. Baslikta da belirttigim gibi etab5 General mobile yazisinda takili kaliyor.Rom atarken hata verdi ve bende twrp den aldigim backup yukledim reboota bastigimda yazida takili kaliyor animasyon bile gelmiyor.Bilgisiyara taktigimda stock rom yuklenmiyor ne olur yardim edin...
  9. Amazing

[RECOVERY][STABLE] TWRP 2.8.5.0 2015.11.22

Hocam CM12.1 cikarsa cook cok iyi olur dort gozle bekliyorum.Tarih verme ihtimaliniz varmi?
  10. Amazing

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Hocam romu yukledikten sonra stock recovery gelirmi diye soruyorum hocam yoksa cwm olarak kalirmi?Pek bilmiyorum kusura bakmayin.
  11. Amazing

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Hocam bunu yukleyince stock recoverde yukleniyormu?
  12. Amazing

Hocam custom rom calismaniz varmi?
  13. Amazing

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

Hocam 16 gb linki kirik
  14. Amazing

Gm Discovery Brick Oldu

Saolun hocam.
  15. Amazing

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Hocam elinde Etab5 icin lollipop romu mu var? :rool:
  16. Amazing

Gm Discovery Brick Oldu

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-kitkat-v8094-v8095-yukleme.html Bu hocam ne olur bi bakin. :|
  17. Amazing

Gm Discovery Brick Oldu

Hocam ben bisi sorucam.Orochi hocanin sp flsahtolla olarak paylastigi stock romu atarken preloader secengi iseretlimi kalicak?Konuda bir suru kisi sormus fakat cevap alamamislar.
  18. Amazing

Dokunmatik Sorunu

Hocam ayarlar ekran kismindaki en son secenekte kalibrasyon secenegi var ona bas ve biraz bekle kalibrasyon islemi tamamlanmis olur.
  19. Amazing

Hocam twrp kurdum.Backup alirken MD5 isaretlemelimiyim?
  20. Amazing

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Hocam m4aqua kesinlikle onermem bir kac arkadasta var bana gore cok kasiyor.Asus ta cok buyuk telefon tasarimi pek hosuma gitmiyor.Samsungta touchwiz cok kotu :D GM4G DE Şaşmam :cool: