Arama sonuçlarınız

1. Amazing

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Sp flastolu kurarken driverlari kurdunuz mu?Yada imza kontorulunu devre disi biraktiniz mi?Ben win10 da sikintisiz kurdum.
  2. Amazing

[RECOVERY][STABLE] TWRP 2.8.5.0 2015.11.22

Hocam sizi bulmusken sorayim. Simdi bu recovery.img oldugu icin nasil kurulur. Scater dosyasi yok.
  3. Amazing

Checkswer tikini kaldirdiniz mi?
  4. Amazing

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

Hocam videoda 9.siniflara dagitilan diyor fakat 10.siniflara dagitildi.Ayrica disiplin cezasi korkutma amacli soylenmis biseydir bana gore.Cogu kisi root atip yakalandikdan sonra garantiye yollayip stock rom atilip geri verilmis.Yine de siz bilirsiniz. :angel: :adyo:
  5. Amazing

[RECOVERY][STABLE] TWRP 2.8.5.0 2015.11.22

Hocam bu recovery nasil kurdunuz?
  6. Amazing

Eba market vs silinmiyor.Kurumsal cihaz ve birkactane sistem uygulamsi.Ayarlar da tum kisitlamalar aciliyor.Gaps da flashlayip keyfinize bakin :cool: [hr]
  7. Amazing

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

İlk once dowlanda bas daha sonra bilgisiyara bagla. [hr] Twrp den sistem yedegini olmuyor yada ben beceremedim.Yedek alabilen varmi?
  8. Amazing

Hocam stock romda hicbir sorun yok.3 defa kurdum tikir tikir calisiyor.Birde custom rom gelirse bayram ederiz. :) :cool:
  9. Amazing

Twrp + Crack + Gapps Sonrası Sorunlar

Hocam custom rom calismaniz varmi?Custom rom cikarsa bayram ederim :rool: :D
  10. Amazing

Root sonrasi dokunmatik sorunu

Bndede ayni sorun var.Ayrlardan dokunmatik kalibrasyonu dene az olsada duzelme var.
  11. Amazing

Cherry Mobile Stock Rom

Hocam ne zamana gelir?
  12. Amazing

Hocam yeniden indirip kurun.
  13. Amazing

Hocam simdi dosyayi indirin.Myfvorotiye iner.Twrpden myfavorotiyi ye grin dsyayi kurun.Bu kadar.
  14. Amazing

Hocam nasil bulamadiniz moding kisminda.☺
  15. Amazing

Arkadaslar tablete indirin. İndirdiginiz dosya Myfavoriteye iner. Daha sonra twrp ye girip yukleme kismine gelin dosya neredeyse yukleyin. Yuklme tamamlandiktan sonra reboot systme basin gelen uyarida hayira basin Tablet acilir ve kurumsal cihaz yoneticisi gider daha sonra gapps yukle ve...
  16. Amazing

Hocam bir tane arkadas yuklemis acilis ta android surumu guncelleniyor kisminda kalmis zahmet olmassa siz link atarmisiniz?
  17. Amazing

Garanti disi kaliyormu hocam bi yardim edin.
  18. Amazing

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme Saolun hocam yarin gidip okulda denerim olursa siniftakilere hava atarim :cool:
  19. Amazing

Hocam tessekur etmekten limitim dolmus yarin tessekur edicem :D Hocam bunu yuklersek garanti disi olmuyor dimi sikinti cikarirmi?
  20. Amazing

Hocam format atabilirseniz bir deneyin buyuk ihtimal cozulecektir yada yeniden yukleyin.