Arama sonuçlarınız

1. NefesAlZombi

[Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz}

hocam sürücüler tamam boatloader de bağlı fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img yazınca toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyip duruyor bir türlü aşamadım her şey açık telefonda oem kilidi falan yardım   :goodbye:
  2. NefesAlZombi

Twrp sorunu

Evet hocam boatloader alınca görmüyor normalde bağlanıyor pcye :)
  3. NefesAlZombi

Twrp sorunu

Recovery ve boatloader moduna alıyorum cihazı fakat bit türlü twrp yükleyemiyorum komutu sadece twrpyi attığımız bir klasörde mi vericez ? Pc telefonu görmüyor bir türlü boatloader modunda iken görmesi mi lazım ? Tool programını indirdim boatloader moduna alıyor daha sonra cihaz bağlı değil...
  4. NefesAlZombi

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

boatloader moduna alıyorum driverlar yüklü ama pc görmüyor bir türlü normal açıken görüyor bir de hangi dosyada vericez bu komutu ? meta-ınf de mi twrp ile birlikte attığımız klasörde mi ?
  5. NefesAlZombi

[6.0.1][ARM64] General Mobile 4G Cyanogenmod 13.0 Build by One Team

Tesekkur ederim valla general Mobile de iş yok ama buradaki çalışanlar da iş var :happyyes:
  6. NefesAlZombi

[6.0.1][ARM64] General Mobile 4G Cyanogenmod 13.0 Build by One Team

6.0.1 stock rom dan geçebiliyor muyuz?
  7. NefesAlZombi

Kulaklık sebebiyle kendi kendine ekrana basma

Ben telefonla verilen kulaklığı kullanıyorum değiştircem :)
  8. NefesAlZombi

Aynı sorun sanırım kulaklık değişecek ikimizinde :rofl:
  9. NefesAlZombi

Dostum aynı sorun bende de var nasıl çözülecek wipe cache yaptım stock rom yüklü ve sıkıntı var :goodgrief:
  10. NefesAlZombi

Google Play Muzik

Az önce wipe cache yaptım dokunmatik baya bi düzeldi ama kulaklığı takip google play müziğe girince sarkiya tıklayınca takılı kalıyor kendi kendine şarkı falan değiştiriyor çözümü nedir ? 6.0.1 ve stock rom yüklü root falan yok henüz?
  11. NefesAlZombi

6.0.1 Marshmallow

Haklisin iz tesekkur ederim K.bmayin bu konulardan haberdarim ama öğrenmek istiyorum her şeyi ama brickten korktuğum için denemiyordum ama artık denicem tekrardan tesekkur ederim :)
  12. NefesAlZombi

6.0.1 Marshmallow

Recovery moda al deseydin o kadar da cahil degiliz ? tesekkur ederim bu sıfırlama değil demi ?
  13. NefesAlZombi

6.0.1 Marshmallow

Wipe cache nasıl yapcam pek bilmiyorum kısa özet gecseniz veya link atsaniz ?
  14. NefesAlZombi

6.0.1 Marshmallow

6.0.1 marshmallow stock ROM yüklü telefon kulaklık takıldığında ve arada dokunmatik takılıyor ve bi kac gündür mobil veri yavaş ve bataryadan eski performansı alamiyorum bunların düzeltildigi bi ROM var mi bildiğiniz ?
  15. NefesAlZombi

Yardımcı olabilecek birisi ?

Evet forumlarda çok okudum ama telefonla hiç işlem yapmadım brick olmadan yapabilecekleri öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  16. NefesAlZombi

Yardımcı olabilecek birisi ?

Daha önce hiç root falan uğraşmadim ama telefonumu özelleştirmek istiyorum. Brick olmasıni da istemiyorum bu yüzden kararsız kaldım. Öncelikle rootu yapinca tel sıfırlanır mi? Güncelleme alabilir mıyız ? 6.0.1i nasıl rootlarim? Ve önerdiğiniz rom var mi? Herkes cwm öneriyor sizce gecmeli miyim?