Arama sonuçlarınız

1. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

@kartal2387 discovery 2 plus içinse upload edip linkini atabilirmisin hata sorun yoksa :)
  2. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

@kartal2387 onlar portlanınca çalışıyormu denedinmi ?
  3. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

ama cift sim degil plus modeli
  4. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

discovery 2 ile 2 plus romları aynımı yoksa farklımı ? :)
  5. E

CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI

@Orochi® hocam discovery 2+ plus için çalışmalarınızı beklemedeyiz :)
  6. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

@Orochi® usta ile iletisime gecseniz o yardımcı olur bu işin piri :) Bi el atalım artık bu işe :) [hr] simdi bu telefon alcatel one touch idol x+ ya http://www.lollipop-rom.com/2014/12/Alcatel-3743-One-Touch-Idol-X+-16GB.html buna port felan yapsanız felan olmazmi bi deneseniz :)
  7. E

ROM DİSCOVERY 2+ (PLUS)

SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 2 PLUS İÇİN ROM VARMI YOKSA BU İŞTEN ANLAYANLAR BİZİM İÇİNDE ROM YAPABİLİRLERMİ ACABA ASIL BU TELEFONUN ROMA İHTİYACI VAR ÇÜNKÜ MALUM SORUNLU BİR TELEFON BU İŞTEN ANLAYAN ÜSTATLARDAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM :)
  8. E

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Şuan 2 tane Kusur buldum kendi düşüncem ama :) 1- alarm kurdum bildirim çubuğunu çekince ortada duruyor ve kotu duruyor 2- arama geldiğinde flash yaniyodu. v11 de bunda yok :).
  9. E

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Ellerine sağlık dünden beri bekliyodum :)
  10. E

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Yarın v12 gelir inş onu bekliyorum :) bide wifi sorunu hallolursa :)
  11. E

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Bilmiyorum bende acip kapayınca düzelmiyodu v10 da ve v11 de sırf bunn yüzüne bu romdan vazgeçmiştim :) Bi fix felan yapmalı bence @bugra333 :)
  12. E

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza :) Başka romda sorun olmuyor :)
  13. E

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Wifi cekimi hızı gidgat kadar iimi ?
  14. E

Deep Sleep pro V4.4.903

tabikiki bi bakim [hr] http://qfs.mobi/f2002029 buyrun gule gule kullanın :)
  15. E

[ANLATIM] WI-FI Çekim Gücü Arttırma

anlamadım :) bi video çekme şansın varmı acaba ? :) yanlis yapkayalim wifi kökten gitmesin :))
  16. E

Deep Sleep pro V4.4.903

Uygulama telefonun ekranı kapalıyken sürekli uyku moduna alır. Uyku modunda Wi-Fi, 3G ve arka plan uygulamaları kapatılır. Facebook, Google servisleri dahil. Sadece belirlediğiniz sürede kontrol eder. Mesela 10 dakika olarak ayarladığınızda sadece 10 dakikada bir arka plan verilerini açar...