Arama sonuçlarınız

1. breed

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Bitsin de deniyeyim telefon beklemesi sömürdü bataryayı
  2. breed

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Tam bir battery killer olmuş yarım saat Wifi açık surf yaptım ve %10 gitti ekranda en düşük de genel olarak güzel bazen kopyala yapıştır yapamıyorum sanırım benim beceriksizliğim ama çok ve çok şarj yiyor  :( Edit:İlk defa stock hoşuma...
  3. breed

Kitkat guncelleme

V8095 stock rom lar bölümünde var mobilim link atamadım.En son gelen ise yayınlanmadı daha otadan
  4. breed

(Font) Purewhite Font

İce cream deneyeyim bare  :( mobilde oldugum için alıntılayamadım cevaplarınız için teşekkür ederim @rommaster acaba ice cream font unda böyle olur mu ki :(
  5. breed

(Font) Purewhite Font

Bazı yerlerde kaldı bazı yerlerde bu font noldu neden acaba yanlış mi yukledim direk flashladim ? https://hizliresim.com/ZVrjbA Bide yeni uygulama yükleyince çıkan yazıda böyle oluyor
  6. breed

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible hocam bu sinemayı app klasöründen nasıl silebilirim bulamadım bir türlü yardım edermisiniz?
  7. breed

Asus Zenfone 2 Laser İnceleme

Android gercekten cok fazla gelisti intel islemciler falan zenfone2 gercekten ilgi cekici bir telefondu bende cok arastirdim genelde asus uygulamalari nedeniyle guncellemenin gec gelebilecegi falan yaziyordu cogu yerde fakat o fiyat segmentinde alinabilecek telefonlar arasinda fark atmis gibi...
  8. breed

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

Suanda projesi olmayan bir arkadas bu romu guncelleyebilir mi acaba slim romlar arasinda en iyisiydi bana gore ama dr hocam discoveryi biraktigindan beri oksuz yetim gibi kaldi
  9. breed

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Her yerde turkcelestirilmeyen bolumler vardi turkiyede telefon satan bir firma icin bilemiyorum varmi oyle dil sorunlari veya karakter sorunlari bir iki uygulamada cok beterdi gmnin yazilimcilari yerine bu forumda bu telefona daha cok...
  10. breed

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

menuden ss varmı :(
  11. breed

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery çok güzel bir rom art da gerçekten uçuyor çok emek verilmiş kamerada donma yok pil performansı iyi bir saat oldu oyun oynuyorum gayet hoşuma gitti wifi çekim gücü normal bunda kötülenecek bir şey yok neden herkes kötülemiş anlamıyorum benim...
  12. breed

[PORT][ZYQ I7][4.4.2][16GB][BETA]

Anlamadığınız yer neresi mesela mobilim tam sayfa alamadım şuan Thanks bro good job
  13. breed

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

1 hafta kadar kullandım çok iyi bir rom gördüğüm en çok sorun galeri durdu hatasıydı başkada bir şey görmedim
  14. breed

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Art aktif ettiğimde sanırım uygulamalar uygun değil kafayı yiyor ama rom gerçekten art olmasada hızlı ve takdire şayan tekrardan teşekkür ederim
  15. breed

Suana dek begendigim tek rom diyebilirim orjinallik gercekten gorulmeye deger teknik olarak nasil bilemiyorum ama gozume carpan bir sey varsa oda yazi tipidir diger guncelleme de onuda isteriz :D
  16. breed

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) bekliyoruz :goodbye:
  17. breed

PCSİZ-DİSCOVERY ROOT ,RECOVERY,ROM ATMA.16GB VE 4GB KİTKAT VE JELLY BEAN

şuan gidgatı indiriyorum adil kullanım kotası sağolsun bekletiyor bakalım teşekkür ederim bir problem olursa özel mesajdan yardımlarınızı isterim :angel:
  18. breed

PCSİZ-DİSCOVERY ROOT ,RECOVERY,ROM ATMA.16GB VE 4GB KİTKAT VE JELLY BEAN

uzun süredir uzak bakıyordum doğru düzgün bir kaynak bulamadığım için şuan videoyu izledim birazdan işlemlere başlayacağım gerçekten teşekkür ederim