Arama sonuçlarınız

1. yalcinkaya0101

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery rom gayet basarılı elınıze saglık tesekkur ederım.arkadasın bırı sormustu sanırım gelıstırcı seceneklerınde sadece usb hata ayıklama var baska bırsey goremedım anımasyon olceklerını nasıl kapatırız.
  2. yalcinkaya0101

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 rom mukemmel öncelıkle şunu soyleyeyım XPOSED YUKLU IKEN arama ekranın da kişi görunmeme sorunu olanlar GRAVİTY BOX ILE ARAYAN KISI FOTOGRAFINI TAM EKRAN YAPIN SORUN DUZELECEKTIR. YOUTUBE FIXINI EN KISA ZAMANDA BEKLIYORUZ TSK LER. 
  3. yalcinkaya0101

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom İniyor bakalım elinize saglik
  4. yalcinkaya0101

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Razor elinize sağlık bendesu an v3 kurulu bunu nasıl guncellerim acaba yeniden roomun tamamını mi indirip yeni room kurar gibimi kurmak gerekli veyakolayyolu nedir şimdiden yardımını için tskler
  5. yalcinkaya0101

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

BEN 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM ROOMU UFAK TEFEK SORUNLAR VARDI AYARLAR ILE HALLETTIM SIMDILIK BIR SORUN YOK GAYET STABIL KUCUK CAPLI TAKILMALAR VAR E ONLARDA HANGI ROOMDA YOKKI EMEK VERENINLERIN ELINE SAGLIK TESEKKUR EDERIM.XPOSED SIKNTISIZ CALISIYOR GRAVITY DE OYLE HALA ARAMA EKRANINDA KISI...
  6. yalcinkaya0101

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

telefon iyileşiricisi nedir ??  :yorgun:
  7. yalcinkaya0101

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe yukledım tlf 16 gb acılıs ekranında kaldı ne yapmam lazım acıl yardım??
  8. yalcinkaya0101

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

roomu yukledım elınıze saglık guzel room ama ıconlar cok kucuk boyutunu ayarlayacagım bır uygulama veya xposed modulu varmı ?