Arama sonuçlarınız

1. Ahmetay74

GENERAL MOBİLE 4G QFİL ERROR CODE 10

ses açma+ses kısma tuşları basılıyken taktınız cihazı değil mi? [6.0.1][STOCK][QFIL][SINGLE] General Mobile Android One 4G MMB29K şuradan bir baksanız iyi olur aslında
  2. Ahmetay74

Sık sık hard reset ?

aksine faydası olur, ancak sadece hız olarak. zararı olacak kısım da NAND ömrü, çok fazla yazma uyguluyorsun nedeni bu.
  3. Ahmetay74

STOCK ROM EN İYİSİ BAZI SORUNLARIDA ÇÖZÜLMÜŞ :)

ben de dün gönderdim mng den :/ rom rootluysa shutter seslerini silmen yeterli olur
  4. Ahmetay74

Lanet ahize :(

ekledim, haber veririm tabi :) mhg :O
  5. Ahmetay74

GM 5 Bu cihaz sıfırlandı. Lütfen yardımcı olun.

herhangi bir dosya atmadan burda biri anlatmış.
  6. Ahmetay74

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

du ne durumda fatih usta
  7. Ahmetay74

GM 5 Şarj Soketi Sorunu

önce vip kaydını yapıyorsun telpa ya. şarj olmuyor diye. sonra istanbul profilo avm deki servise mng kargoyla içinde bi kağıda vip kodunu yazıp gönderiyorsun, 3 günde cihaz elinde
  8. Ahmetay74

Lanet ahize :(

servise göndericem ben, ablamda da aynı cihaz var, en az 5 kat daha çok ve daha kaliteli ses veriyor ahize.
  9. Ahmetay74

Lütfen MEGA dan vazgeçin

mega da ip problemi var
  10. Ahmetay74

General mobile teknik servis bursa

istanbul dışındaki servisler pek becerikli gelmedi bana, ki cumartesi gönderdiğim cihaz salı günü elimdeydi.. (istanbul profilo avm, vip kayıtlı ve mng kargo ile)
  11. Ahmetay74

Cihazın Şarj Soketi Yandı ve Tel Rootlu [HELP]

cihazın şarjı bitmeden twrp stock rom yüklemek lazım, şarj etmenin de yolu olmadığına göre.. :(
  12. Ahmetay74

Anakart degişti eski anakartın twrp yedek var

sadece system klasörü işinizi görebilir, gerisi sakat, adminin dediği gibi
  13. Ahmetay74

Gm5 plus ahize

cihazın ahizesi dandik, servise gönderin yeni versiyonu taksınlar
  14. Ahmetay74

imei farklı gözüküyor

telefonda görüntülü veya sesli 4g görüşme çalışmaz, üstüne 4g/3g sinyalinde problemler çıkar ve imei atıldıktan 3 ay sonra imei kilitlenir.
  15. Ahmetay74

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

lineage ile başlayacaktım ama zordan başlamayı seviyorum biraz usta :D linux tecrübem var ona güveniyorum
  16. Ahmetay74

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

çok teşekkürler, peki kendimiz build edebilir miyiz ilk sayfadaki tree'ler ile? nightly build çıkarabilirim, bilgisayarda baya yer var, rom eksikliğini gidermek ve android derlemeyi çözmem gerek, şu an DU yu senkronluyorum hatta.
  17. Ahmetay74

General Mobile Gm5 Plus Şarj Soket - GittiGidiyor değiştirmek çok kolay, parçayı alın hatta ben de değiştirebilirim garanti gittiyse.
  18. Ahmetay74

Pop Bartın kılar toplanmış servise vip olarak gönderin max 3 iş günü içinde gelir, parça tedarik girmezse tabi araya
  19. Ahmetay74

harbi ya kimse kernel yapmıyor anlamadım

harbi ya kimse kernel yapmıyor anlamadım