Arama sonuçlarınız

1. Ahmetay74

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

rom yanında gelen modem firmware sinin güncellenmesi gerek acilen.
  2. Ahmetay74

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

birkaç saat önce crdroid den geçtim, native root olaydı iyiydi :troll4: snapchat yüzünden rootu silip tekrar yüklemek zorunda kaldım edit// volte-vilte-vowifi desteğini açmaya çalışıyorum (ims framework yok rom da), 192khz desteğini bir yere kadar hallettim de, poweramp tan çıkış alamadım...
  3. Ahmetay74

DU daha iyiyse ona geçeyim o zaman, bunda radyo var mı peki? terminalden de çalıştıramadım CR de, eksik dosyalar var. (snapdragon V4L2 FM tuner var içinde)
  4. Ahmetay74

crdroid mi bu mu nexus bey:troll4: crdroid e güncelleme gelecekse kalıcam cr de.
  5. Ahmetay74

Gm 5 plus şarj

yok artık hocam o daha kötü bi işkence artık :troll57:
  6. Ahmetay74

Gm 5 plus şarj

Hızlı şarj yüzünden batarya işkenceye uğruyor, nedeni bu
  7. Ahmetay74

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Qualcomm quickcharge 3.0 desteklediği için adaptöre bilgisayar gibi bağlantı kuruyor yani data pinleri temas etmezse 5v 2a da takılı kalıyor. Ekran açıkken de hızlı şarj tam çalışmıyor(güvenlik önlemi, note 7 sağolsun) Ekleme: şarjda olmasa da kilit ekranında şarj oldu yazıyor, şarj yüzdesi de...
  8. Ahmetay74

bende amper yükselince hızlı şarj oluyor yazdı, aha bu da kanıtı:
  9. Ahmetay74

[7.1]Google Camera 4.2 (arm-arm64)

Crdroid rom da 60 FPS yine nereden açıyoruz?
  10. Ahmetay74

1,5 saat ekran süresi, şarj 71 :troll11: efsane.. miui den daha iyi
  11. Ahmetay74

miui den daha iyi geldi, ince ayar yapmadan direkt kullanılabiliyor
  12. Ahmetay74

Gm6 Kamera Uygulaması apksı var mı ?

gm5 plus ta rootlayıp build.prop dan camera2api yi aktifleştirin, manual camera dan manuel kontrolleri kullanın, raw çekin, aynısı.
  13. Ahmetay74

var, ancak rom larda destek yok. poweramp foruma bakın bence
  14. Ahmetay74

miui den geçmeye değer mi? miui de poweramp ile kayıpsız 24bit 192khz çıkış desteği vardı (6.0.1 olduğu için) bunda da çalışır mı?
  15. Ahmetay74

Gm 5 plus ahize seei yukseltme

miui romda mixer path dan yükseltmeye çalışacağım ama içindekilerde çok fazla detay var :troll15:
  16. Ahmetay74

GM 5plus Dual Turkcell Volte görüntülü görüşme

sorun yazılımsal, google yazılımı iyice bozdu malesef.
  17. Ahmetay74

[N] [MM] Z-RAM Kapatma

5 plus, on numara oldu teşekkürler, windows ta da hep kapatıyordum 8 gb ram olduğu için, android de de yapmak iyi geldi :troll1::troll11:
  18. Ahmetay74

GM 5 PLUS FM RADYO :)

6.0.1 de komutlarla açmıştım da, çekmiyor diye kapattım öylece duruyor :troll4:
  19. Ahmetay74

Cdla kulaklık

type-c soketi usb 3.1 ile birlikte geldi yalnız, apple microsoft asus gibi şirketler ortak oluşturdu, type-c yi geliştirirken 3.1 i de çıkarmış oldular. 3.1'i type a olarak fazla gören yoktur zaten. cihazın 2.0 desteklediğini söylemiştim, iğneleme yaparken tekrarlamamaya dikkat edin :troll1...