Arama sonuçlarınız

1. Ahmetay74

GM 5 Plus Kulaklık Sesi Arttırma

kablo ve kulaklık değişimi alan arkadaşım, çatlamış şarj cihazı değişimi alan arkadaşım var, merkez servise göndermeyince her şeye kullanıcı hatası diyorlar
  2. Ahmetay74

kardeşim? forumdasın kıraathane değil burası. ayrıca kulaklığın da garantisi var, bütün kutudan çıkan aksesuarlar garanti dahilidir.
  3. Ahmetay74

Cdla kulaklık

iphone 7 gibi düşünmek lazım iyidir bence de; tek sorun gm5+ daki usb nin gerçek type-c olmaması :/ usb 2.0 type-c portu var cihazın..
  4. Ahmetay74

Usb 3.1 şarj

bende de usb 3.1 otg adaptörü var ve çalışıyor, telefonda type-c tam anlamıyla kullanılmadığından (type-c, usb 3.1 ile birlikte çıktı) bu tür sorunlar olabiliyor, ancak hdmi çıkışı gibi işlemler dışında otg ya da şarj-data kablolarında herhangi bir type-c kablo işinizi görür efendim
  5. Ahmetay74

bunu yapmak kulaklığı garanti dışı bırakacaktır.
  6. Ahmetay74

[MIUI 8] Dahili>Android>Obb dosya atılmıyor

es dosya yöneticisi ile denediniz mi?
  7. Ahmetay74

GM5+ samsung not5 yada not7 romu port edilirmi

64 bit kernel e o kadar ihtiyacımız var ki.. miui 8.2 vs. buna bağlı sanırsam
  8. Ahmetay74

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

Hotspot problemi ve internet problemi(stock da da var bu problem) canımı sıkıyor :troll5: hotspota şifre koyamıyorum yav :troll4:
  9. Ahmetay74

GM 5 Plus

Bu forumdaki miui8 güzel ve kendim kullanıyorum, diğerlerindeki cm çakması olduğundan iyi değiller.
  10. Ahmetay74

Gm 5 Plus Kameraya girince Bataryayı aşırı fazla yiyor

g4'teki gibi raw çekim, iso, enstantane, odak uzaklığı gibi ayarları size bırakmasına manuel kamera denir
  11. Ahmetay74

Gm 5 Plus Kameraya girince Bataryayı aşırı fazla yiyor

Telefona manuel mod yüklemediysen flaşlı video sırasında dakikada %10 gittiğini bilirim, kamera sensörü maaşallah içiyor. 4k çözünürlükte sensörü var ve 1080 video çektiği halde böyle.
  12. Ahmetay74

Ekran parlaklığı

Qualcomm svi gibi özellikler var, ayarlardan otomatik parlaklığı kapatsanız bile azıcık oynamalae yapabilir, activity launcher ile bu özellikler de kapatılabilir
  13. Ahmetay74

Telefon Danışma

Z2 de kronik ısınıp kabarma problemi var, su alan telefon kategorisine almak lazım onu
  14. Ahmetay74

MIUI 8 Gereksiz Uygulama Kaldırıcı [v2]

yazan uygulamaları teker teker deneyip hangileri gm5p ın miui sinde kapatılabilir bakacağım, ona göre bir paket daha yaparız :troll11:
  15. Ahmetay74

Yeni Android Uygulama Yerli ve Dünyada İlk

anladığım kadarıyla telefona bağırarak birini arayabiliyoruz, kayıt özelliği, custom zil sesi ve arkadaş telefonu açmadan "kanka aç artık lan!" diyebiliyoruz felan..
  16. Ahmetay74

öncelikle konudaki rahatsız ettiğim geliştirici arkadaşlardan ve forumdaşlarımdan özür diliyorum :troll5:(bikaç sayfa önce biraz saçmalamıştım da) internet sorununun modem firmware'sinden kaynaklandığını düşünüyorum ben de. bu sorunu defalarca yaşadım, sorun olan uygulamayı tamamen kapatıp...
  17. Ahmetay74

Ekranda yazmasa da patch rom olduğundan 6.0.1 stock da nasıl şarj oluyorsa öyle bu da
  18. Ahmetay74

GM 5+ Kulaklık Sorunu

Servislik sorun değil tasarım hatası. Kulaklık jakı çerçeveye şase yapıyor
  19. Ahmetay74

Muhattabım siz değilsiniz, kolay gelsin iyi forumlar Muhattabım siz değilsiniz, kolay gelsin iyi forumlar
  20. Ahmetay74

değil derken? volte yok görüntülü arama bile yapamıyoruz, fener bozuk internet gidiyor gayet de engel yani. hataları bildiriyoruz kullanırken, hataları görmezden gelmek için bildirmiyoruz