Arama sonuçlarınız

1. Ahmetay74

Miui 8 3.Parti Tema Sorunu Çözümü

Custom tema atarken çok işe yarıyor rootsuz temiz yöntrm +1
  2. Ahmetay74

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

İzinlerde sorun yok, reddedilen izin yok zaten, 2 kere yükledim aynı şekilde sorunlar, dual versiyon.
  3. Ahmetay74

GM5 plus kablo ile tv'ye bağlama?

Mhl desteği yok diyorlar bilmiyorum denemedim :/
  4. Ahmetay74

Bazen aramalarda ses gitmiyor(mikrofonu sistemde kilitleyen bir şey var) , messenger da video kaydetmiyor(mikrofona bağlı), çağrı sırasında ses kaydı bozuk çoğu zaman ve mobil veride de wifi da da problem var chrome giriyor diğer uygulamalarda net yok bazen(banka uygulamaları mesela) , otg ya da...
  5. Ahmetay74

Systemless root sorunu

Miui 8 romda gltools çalıştıramadım, systemless root tan olabileceğini söylüyorlar, gerçek root atmam gerekiyor mu?
  6. Ahmetay74

Ben direk 7.1.1 üzerine kurmuştum, sadece messenger da video kaydı almıyor, onunla bir ilgisi yok herhalde
  7. Ahmetay74

GM 5 Plus MIUI 8 - HATALAR

Messenger ya da whatsapp video kaydetmiyor, google kamera ya da kendi kamerası kaydediyor
  8. Ahmetay74

[MM,N] Dolby Atmos Surround Mod for 5+

miui 8 de çalıştıramadım stockda çalışmıştı..
  9. Ahmetay74

GM 5 plus ta çalışan FM radyo uygulaması

6.0.1 miui 8 kullanıyorum, bir türlü çalıştıramadım
  10. Ahmetay74

Viper4Android for Android 7.0 - 7.1 - CM 14.1

Miui 8 gm5 plus için deniyeceğim, bakalım ne olacak :)
  11. Ahmetay74

I dont have an idea about that, can you take a video while doing wipe and installing rom? Maybe devs in that forum can help you here
  12. Ahmetay74

GM 5 Plus için MIUI Rom kullananlar.

Verdikleri 7.1.1 in gerçek olduğundan şüphe duyuyorum zaten..
  13. Ahmetay74

Pixel Google Camera Apk Yardım

Benim anladığım kadarıyla 5 plus a gelen 7.1.1 gerçek değil, sadece sürüm kısmını yapmışlar api level aynı, saçmalığın daniskası!
  14. Ahmetay74

Sağolun linktekiyle hallettim, hocam bu romda şarj bitmiyor napcaz :troll11: Gece şarj %1 gitmiş :troll1: Make full wipe and install with twrp again
  15. Ahmetay74

GM5+ Miui8 Google Play İzin Sorunu "ÇÖZÜM"

çok işime yaradı, bir süre kullandıktan sonra yaptığım için sorun çıkardı başta ama :troll14: önce senkronizasyonu kapamayı unutmayın yani :troll11:
  16. Ahmetay74

google hizmetleri çerçevesi yeterli izinleri alamıyor nasıl çözeceğiz bunu :/ dizimek çalışmıyor en basitinden :/
  17. Ahmetay74

Açılış Logo Oluşturma (Boot Logo)

Ellerine sağlık anlatım için, bayadır arıyordum :)
  18. Ahmetay74

Usb bağlantısı sorunu

Telefonun içindekileri sd kart gibi yerlere yedekleyip şarj alıyormuş gibi görünüyor, usb pc de zor okuyor şikayetleriyle profilo avm deki telpa servisine vip koduyla gönderin, ücretsiz sub değişimi yapmaları gerekli.