Arama sonuçlarınız

1. Ahmetay74

GM 5 Plus Bellek Sıfırlamak

Telefonda fused location denen bir bellek var, bazı verileri tutuyor saat tarih vs. gibi. Oem alanı da olabilir tam olarak bilemiyorum ama stock rom flaşladığında hepsinin sıfırlanması gerek
  2. Ahmetay74

Arama sorunu

Arama api sini kontrol etsinler yazılımda, bir de modem firmware sürümünü değiştirmeyi deneyin
  3. Ahmetay74

USB Bilgisayar Bağlantısı

Twrp stock rom var onu atın
  4. Ahmetay74

GM5 Plus 1080p video oynatırken kasıyor

GPU yu kullanan bir program olabilir, ben düşük bitrate de 4K izleyebiliyorum çünkü
  5. Ahmetay74

Gm 5 plus dokunmatik sıkıntısı

Cvp: Gm 5 plus dokunmatik sıkıntısı Aynısı bende de oluyor, keşke servise gittiğinde yazsaydım, zaten dokunmatik panelin çözünürlüğü çok düşük
  6. Ahmetay74

GM5 Plus ve ROM Atmakla İlgili Sorunlarım

soket kısmını telpa ücretsiz tamir ediyor, wifi da sorunluydu anakartın tamamı ve sub değiştirdiler arkadaşımda. VIP servise gönderin max 1 haftaya döner, kolay gelsin
  7. Ahmetay74

Oem Kilidi

Tamam şimdi o seçeneği kapatın geliştirici şeysinden, cihaz kilitli zaten sorun yok
  8. Ahmetay74

General mobile 5 plus sim kart sorunu

Modem yazılımı atmak gerekebilir
  9. Ahmetay74

Başka Kulaklıkların Çalışmaması

Onu kapatıp kulaklık tuşlarını iptal etmek yerine çerçeveye temasını engellemek için çok ince bir kağıt kesip yapıştırdım çok daha iyi oldu, şimdi mikrofon da çalışıyor tuşlar da
  10. Ahmetay74

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

teşekkürler edit//rootlu ext4 6.0.1 romda açıldıktan 1-2 dk sonra reboot atıyor düzenli olarak :(
  11. Ahmetay74

Cihazıma root,twrp atamıyorum

oem kilidini açın, açarken bütün verileriniz silinir
  12. Ahmetay74

[MM,N] Dolby Atmos Surround Mod for 5+

Çok güzel çalışıyor :)
  13. Ahmetay74

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: [GÜNCEL] Google Pixel Experience - GM 5+ Direk yükledim ve default ları ayarladım, telefon uygulamasının yerini aldı kendisi :)
  14. Ahmetay74

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: [GÜNCEL] Google Pixel Experience - GM 5+ Teşekkürler
  15. Ahmetay74

Minimum Ekran parlaklığı

F. Lux var da root istiyor..
  16. Ahmetay74

VoLTE ve ViLTE desteği

Cvp: RE: VoLTE ve ViLTE desteği Peki görüntülü görüşme açık mı? Biri açık yazmıştı şebeke üzerinden vilte diye.