Arama sonuçlarınız

1. Amazing

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Saolun hocam.Sinavlarim bittigi zaman yapacagim ilk is romu kurmak.Artik wileyfox romu kurmaklada ugrasmiyoruz.Allah razi olsun.
  2. Amazing

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Hocam 6.0 dayim kursam sikinti olmaz dimi?Birde twrpden sistem yedegi alabiliyomuyuz?
  3. Amazing

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) Hocam romu kurdum saolun.Fakat stock rom pek stabil degil hatalar kasmalar var boyle giderse lollipopa geri doncem.Umarim yakin zamanda guncellemeyle hallederler.
  4. Amazing

6.0'da Root Garanti Dışı Bırakmayacak.

Ama konuya dikkat ederseniz 6.0 da sisteme yuklenmesine gerek kalmiyacakmis.
  5. Amazing

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marsmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Hocam marshmallow oyunu varmi .
  6. Amazing

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: General Mobile 4G OTA Capture Dosyası ve Kurulumu[Stock Rom Ota Capture] [Detaylı] Elinize saglik hocam.
  7. Amazing

Android Marshmallow Geldi !

Sira bana gelene kadar 7.0 cikar. :D
  8. Amazing

El feneri kayboldu

Kapa ac herneyse :D :angel:
  9. Amazing

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) hocam ayni sorun bndede mevcut.Baska pc den deneyin.Sorunun cozumunu bulursaniz banada haber verin.Baska pc den yapmaktan yoruldum :D
  10. Amazing

El feneri kayboldu

Ac kapat duzelir.
  11. Amazing

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
  12. Amazing

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][GÜNCEL][FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Hocam Allah razi olsun.Telefon acilmiyodu sayende yaptim cok sagol.Hocam sunu soylemek istiyorum.Direk yuklerken hata verdi.Bende root klasorundeki dosyalari cikardim stock romun icine attip ole dendim oldu.Bir...
  13. Amazing

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hocam tekrar yuklrken telefon acılmıyor.Recovery tek acılıyor.NE OLUR yardım edın
  14. Amazing

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) hocam bndede ayni hata var oyuzden wileyfox romu kullanmaya devam.
  15. Amazing

Hocam recovery degismiyo.Goruntu ayni zaten
  16. Amazing

Evet hocm cm recoversi simdi romu kurmaya gecicem ins sikinti cikmaz.
  17. Amazing

Hocam recoveryi yukledim finished dedi ama recovery acilmadi.Bataryayi cikardim taktim recovery gorunutusu degismedi.
  18. Amazing

Hocam wileyfox romunu yardimlarinizla kurdum.Ama cm recovery yuklenmiyor.Ne yapmaliyim.
  19. Amazing

Saolun hocam eve gidince deniyecegim.