Arama sonuçlarınız

1. Aykt

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Beyler bu update'i pc disinda kurma sansimiz yok mu?
  2. Aykt

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Sd kart taktigimizda update from sdcard secenegi geliyor mu hocam?
  3. Aykt

RE: [6.0] General Mobile 4G Marsmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Askerdeyiz pc ykj mecbur beklicez guncelleme gelsin diye
  4. Aykt

Android Marshmallow Geldi !

Hala gelmedi ayar olucam ya
  5. Aykt

Android Marshmallow Geldi !

Gelse bi güncelleme artik :)
  6. Aykt

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) 8.8mblik guncelleme daha yeni geldi sonunda. Bilgisayardan ugrasmaya gerek kalmadi cok sukur Edit : Güncellemeden sonra radyo calismiyor
  7. Aykt

Turkdevs Uygulaması(20.EKİM.2015)

RE: Turkdevs Uygulaması Yaptimda kenarda bi ikon falan cikiyor. İconlar hersey hazir ama direk sadece web sayfasi gelsin istiyorum kenarda reklam falan olunca iyi olmuyor. Cok tesekkur ederim yinede. Bi ara cok arastirdim denedim ama yapamadim malesef. Web sayfamizi bastan sona yaptim...
  8. Aykt

Turkdevs Uygulaması(20.EKİM.2015)

RE: Turkdevs Uygulaması Bir web sayfasini bu sekilde nasil yapabilirim? Apk yukleme yapmak icin
  9. Aykt

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][GÜNCEL]GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) Arkadaslar daha onceki paylasilan stock romu yukledim fakat ne turkcell uygulamalari gitti nede guncelleme alabiliyirum. Bu LUZ59R guncellemesi ota ile gelmedi. Yardimci olursaniz sevinirim.
  10. Aykt

[CWM] Xperia Klavye

Bunu stock rom'a yükleyemiyor muyuz? Ve nasil yuklenicegi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
  11. Aykt

Android 6.0 Marshmallow Guncellemesi

İlginç bi durum gerçekten. Bazı kullanıcılar geldi diyor fakat hala gelen bir güncelleme yok. Son olarakta 8.8mb android 5.1.1 için bi güncelleme gelmiş bazı kullanıcılara bize neden gelmedi anlamış değilim.
  12. Aykt

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Şu turkcell uygulamalarını silemiyorum bi çözümü yok mu arkadaşlar ?
  13. Aykt

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Evet döndürdüm hala aynı. Silinmiyorda ayar etti beni.
  14. Aykt

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Arkadaşlar yüklemeyi yaptım bu lanet olası turkcell uygulamaları gider diye fakat bi kurtulamadım.