Arama sonuçlarınız

1. LelouchViBritannia

GM 5plus Dual Turkcell Volte görüntülü görüşme

evet bende hatırladım şimdi vardı görüntülü konuşma sonra gitti @Cenkay @Ezio bilen var mı acaba niye gitti?
  2. LelouchViBritannia

twrp zip flaslama, yedek alirken hata

Turkdevs'ten indirmediğin custom romlara yardımcı olamıyoruz malesef çünkü rom neyin nesi kim yapmış hiçbirşey bilmiyoruz tek tahminim eksik indirdiğin ayrıca updater scripti bile gözükmemiş romun bence eksik ya da hatalı inmiş olabilir
  3. LelouchViBritannia

Ahizd gm 5

stock at öyle bak farklı romlar da oluyor öyle hatalar
  4. LelouchViBritannia

real westcrip or fake?

real westcrip or fake?
  5. LelouchViBritannia

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

xda'dan 5.0+ sürümünü kurdum ama cık. bootanimationda kaldı :troll1: cihaz gm 5 plus
  6. LelouchViBritannia

[V2]GM ve gereksiz GApps Deleter

aynısını ben kullanıyorum bir problem yaşamadım allah allah. @Ezio
  7. LelouchViBritannia

Gereksiz konu diye lutfen kapatmayin :(

hahahahhaha ben hiç dikkat etmemiştim konunun açılma tarihine :)
  8. LelouchViBritannia

Gereksiz konu diye lutfen kapatmayin :(

stock at geç forumda çözümleri var driver vs silk bende çöp oldu sanmıştım forumdaki driveri yükleyince düzeldi
  9. LelouchViBritannia

[V2]GM ve gereksiz GApps Deleter

İyi Günler,Sevgili TURKDEVS Kullanıcıları. General Mobile denen firmanın boş Market uygulamasını ve diğer uygulamasını,kapanmayan kamera sesini ve diğer gereksiz google uygulamalarını siliyor. KURULUM vermiş olduğum linkten dosyayı indirip flashlayın :emoji_slight_smile:
  10. LelouchViBritannia

Bu cihaz sıfırlandı sorunu

cihaz FRP[FACTORY RESET PROTECTION]'a düşmüş yani frp lock var cihazda. gm 4g frp yazın internette çözümü var
  11. LelouchViBritannia

GM 5 Plus Şarj Soketi sorunu

valla benim telefon şardayken şarj soketinin üstüne dik düştü o yüzden bozuldu yoksa bozulacağını düşünmüyorum açıkçası :troll1: bedava değişim yapıldı geldi gönder derim whatsapp grubunda da yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam :)
  12. LelouchViBritannia

SAMSUNG MUSİC

Bulursan haber versene :troll1:
  13. LelouchViBritannia

Nemesis Refined N7 Port For Note4 [N910C/H/S/L/K]

Note 4'ü sevdiren adam olarak tarihe geçtiniz Musa bey elinize sağlık :)
  14. LelouchViBritannia

Sim Ağı Pin Kilidi - S7 edge

Selamün aleyküm ben telefoncu :emoji_slight_smile: bizim yıllık 1100-1200 tl civarı (dolar arttıkça artıyor) fiyatlarla aldığımız box ile çözüyoruz custom rom falan kim uğraşacak onunla ki olacağının garantisi yok. git yaptır maille uğraşma edit: samsung garanti en fazla 2 hafta bekletir...
  15. LelouchViBritannia

[E-tab 5] Seri numarası, Wifi ve BT mac adresleri bozulmuş cihazlar

bu cihaz mtk ve cihaz rootluysa işiniz kolay mobile uncle tool yükleyin oradan engineer toolu seçin orada gps diye bir seçenek var imei kısmına seri kodunuzu girin finish daha önce denemedim ama normal çakma mtk cihazlara imei yazar gibi yazın
  16. LelouchViBritannia

Samsung Galaxy S7 Edge

gidip adam gibi bir box kullanan telefoncuya verin o halletsin eğer olmaz derseniz işiniz zor ilk önce adb ve samsung driverlerini indirip kurun öyle deneyin :(
  17. LelouchViBritannia

LineageOMS 14.1 for GM 5 Plus [Substratum] [NIGHTLY]

yakında buralar 20-30 sayfa yorum olacak :troll1: tomorrowland hocam eyw
  18. LelouchViBritannia

Link Gizleme Hakkında

akıllarda tek soru :)
  19. LelouchViBritannia

Rr ile şarj sorunu

rr kullanmak istiyorsan öyle yapacak birşey yok şarj istersen miui kullan