Arama sonuçlarınız

1. osmanonurkoc

İmajı Odin ile yükleme

Öyle diyorsan doğrudur hocam. Ben işlemci mimarisine göre yada markasına göre farklı flash tool lar kullanılıyor olarak biliyordum. Uyumlulukta sıkıntı çıkarmayacaksa odin bootlamanda bir sıkıntı olmaz.
  2. osmanonurkoc

İmajı Odin ile yükleme

Odinden kastın ne. Odin sadece Samsung telefonlara özel bir flash tool nasıl yapmayı düşünüyorsun.
  3. osmanonurkoc

Bad Sector için Yardım ***

İnfo kısmınından ss atar mısın. Varsayılan olarak kaç blok ayrılmış bad sector için. Varsayılan sayıyı aşmadıysa bir şey olmaz. Eğer çoksada linux live cd ile hallederiz.
  4. osmanonurkoc

Pie Rom ve Miui 10 Hakkında

Haklısın brom ama çokta kasmayın ya altı üstü bir rom strese sokmayın kendinizi bence. Her hangi bir sıkıntı bile çıkmış olabilir. Belki adam TTNet in azizliğine uğradı. Yayınlansın niye geç kaldı öğreniriz elbet.
  5. osmanonurkoc

Onda haklısınız ama baya sıkıntılı şeyler bu geliştirme işleri. Şu son yayınlanan custom rom neydi. Ona çeviri yapacaktım. 1000 satıra yakın sözcük çevirdim . Geri paketleyemedim öle duruyor. Belki bir şey çıkmıştır, en ufak bir şey rezil ediyor bütün planları.
  6. osmanonurkoc

Sakin beyler bu kadar beklediniz bir gün daha bekleyin. Demek ki bir aksilik daha oldu. Geç olsun güç olmasın.
  7. osmanonurkoc

General mobile 5 plus a samsung uygulama apk nasil kurulur

Samsung cihazlar kendi uygulamaları için özel frameworkler kullanır. Bundan dolayı kuramazsın. Eğer kurmak istediğin uygulama portlandıysa ayrı tabi.
  8. osmanonurkoc

[ARM64][PORT][8.0] JourneyUI for GM 5 Plus

Sağolasın kardeşim. Bu arada şunu 2 Hafta yapalım çevrilecek çok şey varmış :)
  9. osmanonurkoc

Kardeşim bir ricam olsa eğer rom kuruluysa türkçe olmayan yerlerin ssini atabilir misin ? En azından apkları decode ederim şimdiden.
  10. osmanonurkoc

Yarın yola çıkıyorum . Bir sıkıntı çıkmazsa en geç bir haftaya yüklemiş olurum.
  11. osmanonurkoc

Neyse canlar yurda geçiyim roma Türkçeleştirme paketi yapacağım sözüm olsun.
  12. osmanonurkoc

GM 5 plus pubg oyundan atıyor

Edl ile nougat yükle kardeşim. Konu forumda mevcut
  13. osmanonurkoc

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Ses açma güç tuşu ile twrpyi aç. Ardından pcye bağla rom dosyasını at. Flashla.
  14. osmanonurkoc

Buralar hep dutluktu.

Buralar hep dutluktu.
  15. osmanonurkoc

sadece bootloader var

Edl mode da stock yükle sonra tekrardan recovery yükleyip istediğin romu kurabilirsin. Edl konusu forumda mevcut Asderdd hocamın konusu olacaktı.
  16. osmanonurkoc

apk signed convert unsigned

Decomplile edip imza dosyalarını silmeyi deneyin. Yada apktoolla açıp imzasız compile edin.
  17. osmanonurkoc

android bir tablete başka işletim sistemi kurmak

Complete linux installer'la Ubuntu'yu arch'ı falan sandbox içinde kurup deneyimleyebilirsin. Şuanda en iyi seçenek bu muhtemelen. Play linki
  18. osmanonurkoc

[ANLATIM] ROM Nasıl Derlenir?

Hocam hala rom arıyor musun ? Zamanında stock üzerine kendi yaptığım rom duruyor istersen upload edebilirim.
  19. osmanonurkoc

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Yanlış dosyayı indirmişsin. Senin cihazın shamrock sprout için olanı yüklemeye çalıştığın için hata alıyosun. Tekrardan kontrol et shamrock için olanı indir.