Arama sonuçlarınız

1. osmanonurkoc

[ARM64][PORT][8.0] JourneyUI for GM 5 Plus

İhsan hocam bu arada strings dosyalarını gönderebilirsiniz türkçeye çeviri yapabilirim
  2. osmanonurkoc

[ARM64][PORT][8.0] JourneyUI for GM 5 Plus

Döktürmüşsün İhsan Hocam eline sağlık.
  3. osmanonurkoc

Hücresel ağ kullanılmadığı için arama yapmıyor

*#*#4636#*#* tuşla telefon bilgilerine gir bu ekran görüntüsü atta bakalım
  4. osmanonurkoc

İmei silindi

Hocam stock romu kurdum fakat IMEI hala 0 gözüküyor. Rom root henüz atmadım atmakta istemiyorum. Telefonu bu haliyle garantiye göndersem yaparlar mı bir fikriniz var mı?
  5. osmanonurkoc

E tab 5 rom atamıyorum

Kardeşim flashtool dan cihaza twrp 3 flashla forumda mevcut. Twrp mtp destekliyor. Sonra twrpden başka romlar yükleyebilirsin. Twrpden de hata alıyorsanız hatayı paylaş görelim.
  6. osmanonurkoc

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Garantiye yollasam yaparlarmı acaba bir fikriniz var mı? Rom Root her hangi bir şey yapmadım. Developer consoledan radio bandı usa seçmiş bulundum şebeke gidincede malum olay oldu ime silindi.
  7. osmanonurkoc

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Eline sağlık İhsan Hocam .Bi maruzatım var. Bi sorundan dolayı modemst1 ve modemst2 yi adbden silmiş bulundum. İmei gitti. Bunu yüklesem gelir mi acaba?
  8. osmanonurkoc

İmei silindi

Arkadaşlar selamun aleyküm . Activity launcher dan ayarları kurcalarken Radio Band ı U.S.A seçmiş bulundum. Şebeke gitti. Ardından yabancı forumlarda okudum. Modemst1 ve Modemst2 yi sildim. İmei gitti. Yardım ederseniz çok minnetter olurum.
  9. osmanonurkoc

[APP/6.0] Amigo Music

Cvp: [APP/6.0] Amigo Music eline sağlık hocam
  10. osmanonurkoc

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRETMEN ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

Cvp: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRETMEN ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Eyvallah usta
  11. osmanonurkoc

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Cvp: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme eline sağlık ustam
  12. osmanonurkoc

Resmi General Mobile Dosya Yöneticisi

Cvp: Resmi General Mobile Dosya Yöneticisi Teşekkürler
  13. osmanonurkoc

6.0.1 Marshmallow Stock rom apk istek

Esselamu aleyküm .Bir rom çalışmam var. Çalışmamı tamamlamak için GM Android One 4g nin marshmallow stock romundaki radio apk sı gerekli. Romu indirip içinden alabilcek internet imkanım yok. Elinde olan arkadaşlar, rica etsem ayrı olarak upload edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  14. osmanonurkoc

ApkMirror Web Uygulaması

Cvp: ApkMirror Web Uygulaması Eline sağlık ustam bende tam bunu arıyordum
  15. osmanonurkoc

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Elinize sağlık ustam
  16. osmanonurkoc

[CM13] Wileyfox Theme

Cvp: [CM13] Wileyfox Theme Eline sağlık
  17. osmanonurkoc

[6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5

Cvp: [6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5 Kadir Hocam romu tekrar kurunca bluetooth sorunum halloldu. Fixe gerek kalmadı tekrardan elinize sağlık.
  18. osmanonurkoc

[6.0.1][ROM][STABİL] RReMix v5.7.2 For E-TaB 5 PORT

Cvp: [GÜNCEL][6.0.1][ROM][STABİL] RReMix v5.7.2 For E-TaB 5 PORT Hocam Romu baya bi kurcaladım hiçbir hata bulamadım fakat eksik gördüğüm yerleri var durum çubuğunda sayfalandırma ve kareleri düzenleme yok . Tekrardan elinize sağlık. Bir de Temasek'in fixi ne zaman gelir? Galiba benim en çok...
  19. osmanonurkoc

[6.0.1][ROM][STABİL] RReMix v5.7.2 For E-TaB 5 PORT

Cvp: [GÜNCEL][6.0.1][ROM][STABİL] RReMix v5.7.2 For E-TaB 5 PORT Eline Sağlık Kadir Hocam yine döktürmüşsün bir de bunu deneyelim.
  20. osmanonurkoc

HexagonOS (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM

Cvp: HexagonOS (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM Kadir hocam elinize sağlık . Yalnız eski romların hatalarını düzeltecekmisiniz? Temasek'in stable hatasız bluetooth'u çalışanı gelecekmi?