Arama sonuçlarınız

1. osmanonurkoc

Müzik Etiketi (Tag) Bilgileri Türkçe Karakter Sorunu

Cvp: Müzik Etiketi (Tag) Bilgileri Türkçe Karakter Sorunu Kardeşim neden kaynaklanıyor bilemiyorum ama çözümünde yardımcı olabilirim belki phonograph ta şarkı seçeneklerinden etiket düzenleyiciler gir bozuk olan kısımları düzelt ve kaydet eğer olmazsa star music tag ediyor u indir bir de onla...
  2. osmanonurkoc

[6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5

Cvp: [6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5 Teşekkür ederim hocam otg sorunum bir nebze halloldu. Bir de otgyle kablosuz fare bağladığımda tablet görmüyor. Acaba romdan mı kaynaklanıyor yoksa benim farem android ile uyumsuz mu ? Nasıl anlayabilirim tekrar teşekkür ederim...
  3. osmanonurkoc

[6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5

Cvp: [6.0.1][ROM][STABLE][V10.1] Temasek's CM13 v10.1 For E-TaB 5 Elinize sağlık hocam romda bir kaç hataya rastladım.Bluetoothttan dosya göndermeye çalıştığım da ayarlar durduruldu hatası alıyorum. Ayarlar telefon hakkında da durum kısmı çalışmıyor. İndirilenler uygulamasından indirdiğim...
  4. osmanonurkoc

S6 Alarm Saati

Öncelikle merhaba. Kendi telefonuma S6 temalı touchwiz clockpackage.apk portladım. Kullandığım orjinal rom maalesef türkçe değildi . Ve saat de türkçe dil desteği yok. Türkçeye çevirmek için her şeyi denedim. Ne kadar uğraştıysam beceremedim. Apkeditor la android üstünden düzenleyim dedim tam...
  5. osmanonurkoc

Konuyu Silin

Konuyu Silin
  6. osmanonurkoc

[4.4.2][CUSTOM ROM] ETAB5 EDİT STOCK ROM(MEB GÜVENLİK EKRANI SORUNU YOK)

Cvp: [TWRP] etab5 düzenlenmiş Stock Rom Tamam hocam sağolun
  7. osmanonurkoc

[4.4.2][CUSTOM ROM] ETAB5 EDİT STOCK ROM(MEB GÜVENLİK EKRANI SORUNU YOK)

Cvp: [TWRP] etab5 düzenlenmiş Stock Rom Hocam bi sorum olacak tarayıcıdan urlyi nasıl kaldırdınız yardımcı olursanız sevinirim
  8. osmanonurkoc

E tab 5 sürüm yükseltiyorum iç animasyon kitkat kalıyor (istek)

Cvp: E tab 5 sürüm yükseltiyorum iç animasyon kitkat kalıyor (istek) Eggster in beta surumnde lollipop tamamlanmış onu kullan kusura bakma su anda uzun uzun anlatamam ama beta sürümleri gösteri işaretleyip betayi indir
  9. osmanonurkoc

Custom Recovery rom zipleme

Cvp: RE: Custom Recovery rom zipleme Hocam Sağolun deneyeceğim
  10. osmanonurkoc

Yardım! Hangouts durduruldu

Cvp: RE: Yardım! Hangouts durduruldu Sağolun hocam denicem
  11. osmanonurkoc

Custom Recovery rom zipleme

Arkadaşlar iki tane rom çalışmam var fakat bilgisayar üstünden değil cihaz üstünden modifiye ederek yaptım . Bu romlarımı nasıl flashlanabilir .zip yapabilirim yada yapılabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
  12. osmanonurkoc

Yardım! Hangouts durduruldu

Hangouts ve Google +ı sistem uygulaması yaptım fakat uygulama durduruldu kaldırın ve tekrar yukleyen hatası alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim. Şimdiden Teşekkürler
  13. osmanonurkoc

Remix OS Launcher

Cvp: RE: Remix OS Launcher Sağolasın önemli değil artık vazgeçtim yeni bir proje üstünde çalışıyorum . Gnome kabuğunu Android'e aktarcam inşAllah.
  14. osmanonurkoc

YARDIM !!!Galaxy s3 mini( ı8200) Custom Rom

Arkadaşlar s3 mini Value Edition 'a s5 görünümlü custom rom yapıyorum. Bir hata sonucu TouchWiz Launcher .apk sını kaybettim paylaşabilecek olanınız var mı? Şimdiden Çok Tesşekkürler
  15. osmanonurkoc

Remix OS Launcher

Cvp: Remix OS Launcher Rom'u portlayabilecek arkadaşlar varsa romu .zip olarak akşama upload edebilirim.
  16. osmanonurkoc

Remix OS Launcher

Cvp: RE: Remix OS Launcher Eyvallah hocam sağolun
  17. osmanonurkoc

Remix OS Launcher

Cvp: RE: Remix OS Launcher Peki launcher çalıştıysa screenshot atabilirmisin [hr] [hr] remix ultra tablet romunun apklari hocam uyumluluk ta sıkıntı olmaz galiba
  18. osmanonurkoc

Remix OS Launcher

Arkadaşlar Jide şirketinin yapmış olduğu Remix OS android romunun launcher ve multi tasking uygulamalarını buldum. Fakat elimde lollipop cihaz olmadığı için deneyemedim. Deneyebilecek arkadaşlar linkden indirip denesinler bizleride bilgilendirsinler. Bakarsınız tabletlere multitasking...
  19. osmanonurkoc

System/priv-app ne işe yarar?

Cvp: System/priv-app ne işe yarar? Teşekkür ederim hocam peki o tweakler dediğiniz belli bir uygulama varmı ? Paylaşabilirmisiniz
  20. osmanonurkoc

System/priv-app ne işe yarar?

Cvp: RE: System/priv-app ne işe yarar? Teşekkür ederim hocam fakat System appte olmayan uygulamalar bulunuyor . priv-app te olanlar system/appte yok