Arama sonuçlarınız

1. osmanonurkoc

System/priv-app ne işe yarar?

Cvp: System/priv-app ne işe yarar? Teşekkür ederim hocam, birde lucky patcher dan systeme uygulama taşımak istediğinde alan yetersiz diyor bunu nasıl çözebiliriz. Cihazının hafızası 28 GB olmasına rağmen sistem klasörü sadece 1gb kullaniyor
  2. osmanonurkoc

Cvp: RE: System/priv-app ne işe yarar? [hr] Yanı hocam system/app ten farkı nedir?
  3. osmanonurkoc

Android KitKat cihazimda sistem uygulamalarını düzenliyordum bu klasor dikkatimi çekti . System klasörünün altında app ve priv-apps adında iki klasor vardı. System /app sistem uygulamalarını içeriyor bildiğim kadarıyla. System /priv-app in içinde de systemui.apk ve diğer sistem uygulamaları var...
  4. osmanonurkoc

E TAB 5 ANDROİD 6.0

Cvp: E TAB 5 ANDROİD 6.0 Anlattığım yöntemle yaparsın kardeşim sadece tabletinin rootlu olması gerekiyor. O kadar.
  5. osmanonurkoc

Android Sistem uygulamalarını güncel sürüm ile değiştirme Yardım!

Cvp: RE: Android Sistem uygulamalarını güncel sürüm ile değiştirme Yardım! Teşekkür ederim. Peki Wipe data yaptiktan sonra güncellemelerim dururmu. Tekrardan güncellemek gerekirmi?
  6. osmanonurkoc

Cvp: Android Sistem uygulamalarını güncel sürüm ile değiştirme Yardım! Teşekkür ederim.
  7. osmanonurkoc

E TAB 5 ANDROİD 6.0

Cvp: E TAB 5 ANDROİD 6.0 Arkadaşim systemui.apk konusunda bir fikrim yok fakat oyunu nasıl yapacağını anlatıyım.  Xposed İnstaller i indir ve kur açılan ekrandan sırasıyla Framework yükle kur diyerek yükle ve yeniden başlat. Sonra eggster i indir ve kur. Xposed installera gir. Oradan modellere...
  8. osmanonurkoc

Cvp: Android Sistem uygulamalarını güncel sürüm ile değiştirme Yardım! Ninjassasin45 hocam teşekkür ederim fakat androidim rootlu ve stock romda oynamalar yaptım Root üstünden bir şey yapamazmiyiz?
  9. osmanonurkoc

Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim sorunu buraya yazmayı uygun buldum. Sormak istediğim wipedan sonra gelen sistem uygulamaları çok eski bu uygulamaları yeni sürümleri ile değiştirmek istiyorum. Wipetan sonra güncel kalacak şekilde.Bilmem anlatabildim mi? Şimdiden Çok Teşekkürler.