Arama sonuçlarınız

1. T

açiliş animasyonlari

google playa bootaniamtion yazarak bulabilirsin
  2. T

Gameloft oyunları açılmıyor

custom romsa yapan kişinin hatası stock kullanın :D
  3. T

etab 5 settings

bu nasıl bi konu ?
  4. T

RECOVERY TAKILI KALMA

driverelri yüklediğinden emin ol
  5. T

ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI

resmi yazı vs foto varmı ?
  6. T

E TAB5 İLE OKUL İNTERNETİNE GİREMİYORUM!

!1qaz2WSX3edc4RFV%56 dostum küçük fatih
  7. T

Turkdevs seri no

aktifleşmiyor önceden aktifleştirdiğimiz için mebdeki akyıt çakışması oluyor galiba mebdeki akydı silmek lazım veya bizbi yerde ahta ediyoz :d
  8. T

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

@"Asderdd"  Dostum Seri Nom Ve Mac Adreslerini Yazdım Ama Hala Aktifleşmedi Acaba Serinom Gidince Yanında Maclardamı Gitti ? Özel Mesaj Atıcam Sana Macları Bulursan Sevnirim Bi Yardımcı Olursan :D [hr] Dostun Özel Mesaj Atamıyorum ?
  9. T

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Helal be reyiz adamsin ama simdi pazartessi tableti gidip okuldan almam lazim :D he bide wifi ve blutot kodlari niye lazim ?
  10. T

Seri Numarası

bekliyoruz hocam
  11. T

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

Cvp: RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) dostum ne zamandır açacak kontroller başladı eğer geç kalırsa açsada bir işe yaramaz artık :(
  12. T

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

dostum bunu atınca seri no gidermi ?
  13. T

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) celu dostum seri numarası değiştirmedebana yardımcı olurmuusn o sn writeri kullanmadım olmuyor bi el atsan ? [hr] celuk dostum şu seri numarasını nasıl değiştirebilirim sn wrtieri dendeimde olmuyor bi yardım...
  14. T

Seri Numarası

asderd şu konuya bi açıklık getir be reyiz :/
  15. T

Tabletin seri numarası silindi

Beyler Konu Ne Zaman Gelir Acil :(
  16. T

Seri Numarası

Beyler Çok Acil Seri Numarasını Değiştirmem Lazım Seri No Kutuda Yazıyo Zatide Xposedden Değiştiriyom Stocka Dönünce Gene Gidiyor Asderdd Kardeş Yardım Et Lütfen Nasıl Seri Noyu Değiştirebilirim Birkaç Program Denedimde Beceremedim Lütfen Yardım Edin Lütfen :( tivasyon Olması LAzım :(
  17. T

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) f tuşun yokmu kardeş ?