Arama sonuçlarınız

1. R

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Miui 8 diğer uygulamalarını açınca istenilen sayfa bulunamadı diyor hocam nasıl açarım
  2. R

LG G3 Beat Stock Rom Atamıyorum

Öncelikle şunu belirtmek isterim benim LG g3 beat telefonum var fakat suya düştüğü için ses açma yeri bozuk recovery kurdugumda boot verfication hatası alıyorum telefon bilgisayarı görmüyor Stock Rom Atamıyorum Çözüm de bulamadım eğer yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz
  3. R

7.6.15 nerde 7.6.15 ne zaman cikcak
  4. R

Yeni sürüm ne zaman gelecek ?
  5. R

[ÇÖZÜLDÜ] Status 7 Installation Aborted

Istenilen Sayfa Bulunmadi diyo
  6. R

partitionla alakalı acil durum

Saolun Hocam :emoji_slight_smile:
  7. R

hocam yaptığımda baska rom indirebilirmiyim hocam
  8. R

@Orochi™ Hocam Partitionda Backup (yedek) almayı unutmuşum rom yükleyemez oldum her rom yukleyişimde hata alıyorum yardım edermisiniz
  9. R

Miui rom yüklerken error 7 hatası

saolun hocam tesekkür ederim @Orochi™ @muratxxlarge @onur5488 hocam ben zaten 4gb kullanıcısıyım
  10. R

neyi secicem hocam şimdi 1 gb alınını secip miui romu kursam tekrar 2.5 gb hafıza yapılabilirmi
  11. R

bakın arkadaşlar bu olay partition yaptıktan sonra oldu normalde farklı rom yüklesem çalışıyo
  12. R

miui 7.1.20 yüklerken error 7 hatası alıyorum recovery değiştirdiğimde yine error hatası alıyorum yardım ederseniz sevinirim
  13. R

hocam twrp recovery kurulu bu 7.1.20 romunu kurunca error 7 hatası alıyorum romu tekrar indirip tekrar romu kurdum gene aynı hatayı alıyorum neden acaba baska recoverymi kurmam gerek
  14. R

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Hocam ben partitionu yaptım sonra başka rom kurarsam partition kalırmı yoksa gider Tesekkürler
  15. R

Özür dilerim hocam yanlış anlaşılma oldu Google play servisi kaldırmak istiyorum nedeni çok ram yiyor o yüzden
  16. R

Benim merak ettiğim bir konu var 1) Yaptığınız Romda Kurulum Baya bi bozuk miui 8 in aynısını yaparsanız çok sevinirim 2) Google play servisi nasıl silcez 3)Miuinin diğer uygulamalarında App storeyi yükledim fakat bu uygulamayı yukleyemiyorum Bu Cevaplari verirseniz sevinirim iyi gunler
  17. R

Discovery cm12.1 projesi

Ayni Konuyu 2 defa Acamazsin Bu Kurallara Haykiri
  18. R

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.29 For GM Discovery

Ne zman paylasirsiniz hocam