Arama sonuçlarınız

1. justblack

4G TWRP

zaten öyle kalması lazım gm4g yazısında :) adbyi aç recovery kodunu yapıştır 3snye bekle :)
  2. justblack

Discovery Yetersiz Hafıza Sorunu

link2sd pro bul sd cardı 2ye böl birini tel hafızası yap ben z5 te 200 gb hafızakartını böldüm artık 232 gb hafızam var :)
  3. justblack

Z5 6603 root

rootlamanı tavsiye etmem :) kameranın pixeli düşüyor ila rootluycaksan youtubeye derleme numaranı yaz telefonun anlatım var artı programlarıyla :)
  4. justblack

NUBİA POWER MANAGER

Rica arkadaşlar vakit bulamıyorum yakında yenileri gelecek
  5. justblack

NUBİA CAMERA 3.7 FULL PACK

evet güncelliycem :)
  6. justblack

NUBİA POWER MANAGER

NUBİA POWER MANAGER GM 4G 7.1.1 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR KERNELLERE VEDA KK LL MM ÇALIŞIR ROOT GEREKLİDİR EFSANE BİR PİL KORUYUCUDUR FARKI KULLANDIKTAN SONRA GÖRECEKSİNİZ MEGA @ J U S T B L A C K
  7. justblack

Cyanogenmod 13 tabanlı rom da nasıl root atabilirim?

kingroot root rotlanmış gibi gösterir sadece hinduların garip işleri ve güvensizdir flaşlamak root kesin çözümüdür :)
  8. justblack

General Mobile 4G HTC SENSE ROM

cebrail htc rommu ios rommu :)
  9. justblack

Gm 4G Açılmıyor

led ışığı yanıyomu
  10. justblack

Gm 4G Açılmıyor

telefon şarz oluyomu
  11. justblack

Miui 8-7-6-5 CPMIUI TOOLS CPU YÖNET -STATUS BAR DÜZENLEYİCİ - CONTRAST AYARI

spell check yaptığınız zaman 5.4 kb indirir ozaman olur yapamayanlar romlarını yazsın ?
  12. justblack

Miui 8-7-6-5 CPMIUI TOOLS CPU YÖNET -STATUS BAR DÜZENLEYİCİ - CONTRAST AYARI

MİUİ 8-7-6-5 CP MİUİ (STATUS BAR DÜZENLEME) BU APK İLE MİUİ DE SAATİ ORTAYA ALMA EKRAN GÜZELLEŞTİRİCİ REKLAMLARDAN KURTULMA STATUS BAR DÜZENLENİYOR SADECE ROOT GEREKLİDİR BÜTÜN MİUİ SÜRÜMLERİYLE UYUMLUDUR ! TEK TIKLA KOD FELAN YOK MİUİ GAMBOSTER MOD: BALANCE BATERY PERFORMANCE (CPU...
  13. justblack

FLYME 6 FULL PACK

olur olmazsa kaldırırsın apk :)
  14. justblack

FLYME 6 FULL PACK

görevimiz :)
  15. justblack

FLYME 6 FULL PACK

FLYME 6 UYGULAMALARI 20 ADET FLYME FULL PACK EKRANGÖRÜNTÜLERİ flyme.rar EKRAN GÖRÜNTÜLERİ GM 4G DEN
  16. justblack

İOS WALPAPER

İOS BOOTPACK 4K 8 ADET BOYUT: 1.6 M YANDEX ios boot jb.rar
  17. justblack

SONY XPERİA FULL PACK BÜTÜN ROMLARA UYUMLUDUR

SONY XPERİA FULL PORT SONY XPERİA LAUNCHER HAVA KLAVYE SES KAYIT SAAT TAKVİM MÜZİK VİDEO ALBÜM GOOGLE PLAYE TIKLA İSTEDİĞİN SONY UYGULAMASINI İNDİR DİREK FLAŞHLIYORUZ ANDROİD 7 6 5 4 KK LL M N UYUMLUDUR FLYME MİUİ 8 7 DAHİL Xperia_Uygulama .zip
  18. justblack

NUBİA POWER MANAGER

NUBİA POWER MANAGER 7.1.1 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR KERNELLERE VEDA KK LL MM ÇALIŞIR ROOT GEREKLİDİR EFSANE BİR PİL KORUYUCUDUR FARKI KULLANDIKTAN SONRA GÖRECEKSİNİZ NubiaPowerManage[1].apk
  19. justblack

NUBİA CAMERA 3.7 FULL PACK

tabi nubia kamera önceden kullanmadığın için full (modlardır video kamera) :)