Arama sonuçlarınız

1. P

Gm 2 mini rom

Şuan birkac site baktım romdevs vardı o paylasimi kesti waltonforum var needromda da birkaç tane var en son paylaştığım cmrom.blogspot var orada amigo os cikmis tavsiyem indirme
  2. P

[Rom-Lp-MM-Port] Cm romlar

Cvp: [Rom-Lp-MM-Port] Cm romlar 3.4.67 kernele 3.10.54 cm romlar kurulubiliyormus @"Orochi™" bu sizin portlariniz da da mümkün mü
  3. P

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Bu rom bu cihazın yurt dışı versiyonun orijinal romu sıkıntısız yani senin cihaz sıkıntı
  4. P

Gionee CTRL V4S Stock Logo

Twrp den sıfırlama yapmadan yükleyin. 3.10.54 kernel içindir. https://drive.google.com/file/d/0B6wTJFsHbTIoZXJreFBBM2luMkk/view?usp=docslist_api
  5. P

Gionee CTRL V4S Stock Boot Animation

Twrp den sıfırlama yapmadan yükleyin. https://drive.google.com/file/d/0B6wTJFsHbTIoQzZhYUxyRGxZeUE/view?usp=drivesdk
  6. P

3.4.67 üzerinde 3.10.54 çalıştı yani anlafigim bu peki bunu yaptiktan sonra bir daha 3.4.67 attiginda çalıştimi
  7. P

En son dedigini daha anlasilabilecek sekilde yazarmısın @"BlackSlayer"
  8. P

Cvp: RE: [Rom-Lp-MM-Port] Cm romlar @blackslayer hiç bir sorunla karsilasmadim dedigim gibi xposed mm uyumlu olan versiyonu indirmeyi dene bide tweak i kurmadan dene   5.7.0 silip 5.7.1 koymuslar portlayanin dedigine gore stabil hizli tahminimce sadece ekran parlakligi sorunu vardir
  9. P

5.5.9 mu 5.7.0 mı, 5.5.9 sikintisiz stabil zaten 5.7.0 da da oyle bir sorun gormedim ama stabilligi hizi dusuk diye 2 gunde sildim, illa marsmallow dersen dirty unicorn dene ya da slim 6 (bunu denedim digerini denemedim ama slim 6 stock kadar hızlı stabil ama ekran parlakligini 0 yapinca tam...
  10. P

Hotknot

Cvp: Hotknot Suan bilgisayarım bozuk ve sd kartta amigo os yok Amigo os romda system>app git orda icinde hotknot yazan klasorleri al hangi roma atacaksan bu klasorleri onun system>app e at  Ayni sekilde sytem>priv app ten priv app e izinleri ayarla yeniden baslat bi dene  ben böyle yaptım...
  11. P

Hotknot

Amigo os tan al hotknot ile alakali Seyleri
  12. P

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI @"Orochi™" Gionee V4s 5.0.2 lp v8454 sürümünü nasil dat haline getirebilirim yani twrp den yuklenir haline.
  13. P

Hotknot

Amigo os, doogee voyager v7 de de var aslinda gerekli apk lari system e atinca ayarlara hotknot geliyor tahminimce mtk tabanlı butun romlarda vardir yani cm,belli basli romlar haric
  14. P

Romları portlayan ben degilim. Romdevs.blogspot tan Minh Quoc tur. Mx player kullan o calistirir videoları @"teyfik46300"
  15. P

Cvp: [Rom-Lp-MM-Port] Cm romlar Hangi romdan bahsediyorsun
  16. P

Gionee v4s - Walton primo Gh3 - Gm Discovery 2 mini için cm12.1 cm13 romları >Bu siteye gidin bir sürü cm rom var. Bende mtkroms tan indirip kendim portladim bir rom ama updater hatasi aliyorum. Benim gibi farkli rom isteyenler icin birebir. Güncelleme : GPS and FM fixed ;) Camera fixed...
  17. P

[ROM-LP-PORT] Mokee Os 5.1.1 Lollipop Ported by Teyfik

Ben bu romun kaynağın dakini kullandım yani @"teyfik46300" arkadaşımızın bu romu düzenlememis halini. Ben v***fone kullanıyorum h işareti geliyordu ama internete gitmiyordu hücresel ağlardan bağlantı noktasını vlife tan v***fone tr ye aldım ve sonuç olarak internete giriyor ama uçak modu açıp...
  18. P

Resurrection Remix 5.7.1

O zaman orochi hocanın anlatımına bakın.
  19. P

Resurrection Remix 5.7.1

Romdaki orjinal kamera snap camera olması lazım.Play storedan başka kamera uygulamalarını deneyebilirsiniz.