Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sese duyarlı live wallpâper kurulu mu
İndir,kur,ânimasyonlu duvar kâğıtlarından spektrum yazani sec.
İlk kurdugunuzda müzik açarak deneyebilirsiniz.
https://docs.google.com/uc?id=0B6wTJFsHbTIoTHc3MG5DZEpVZ3c&export=download
[/url][/img]
Cvp: v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]
@"Orochi™" Hocam buna nasıl DTS özelliği ekleyebiliriz.Bende gionee bin en son uygulaması var.Build prop ta da ro.gn.music.DTS.support=no var bunu yes yapsak sıkıntı olur mu.
Arkadaşlar gionee romlarinda hep DTS ses modu var ve çok güzel ama general mobile romlarda bu yok. Bu ses modunu gionee den general mobile romuna portlanabilir mi?
Bide build prop dosyasında
ro.gn.srs
ro.gn.DTS.support gibi satırlar var.
@"Orochi™" hocam hep KitKat romlara falan bakıyorum hepsi telefondan cwm,twrp gibi recoverylerle yükleniyor bunu da PC den bağımsız yukleyebilecigimiz birşey yapılabilir mi?
Arkadaşlar bundan 2 hafta önce lolipop ROM yuklemistim. Yüklendikten sonra IMEI silindi. Ama mobile uncle tools la bir daha attım. Geri geldim. Sonra stock kitkata döndüm. Yine IMEI silinmisti. Güncelleme yapınca yine IMEI attım. Ve 2 gün önce telefon tema yukleyince hata verdi.açılmadı...
Cvp: MESAJ VE MOBİL VERİ SORUNU DİSCOVERY 2 MİNİ
Benimde böyle olmuştu. Wipe data yapınca geçiyor.SD kart kullanıyorsanız bazı uygulamaları SD karta taşınınca böle oluyor.
Wipe data yapınca geçer.
Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI
Peki twrp yedeğini upload yapabilir misin @"Orochi™"
Bende de var twrp yedeği ama SP flastool da %90 kalmış olup çalıştığı için yedek aldım. Bu yedegi KitKat üzerinden nasıl yapabilirim.
Ya da upload yap.