Arama sonuçlarınız

1. P

[GNZ]Touchwiz Theme

Https://docs.google.com/uc?id=0B6wTJFsHbTIoUjBpOXJYVkI0Mm8&export=download
  2. P

Sese duyarlı live wallpaper

Sese duyarlı live wallpâper kurulu mu İndir,kur,ânimasyonlu duvar kâğıtlarından spektrum yazani sec. İlk kurdugunuzda müzik açarak deneyebilirsiniz. https://docs.google.com/uc?id=0B6wTJFsHbTIoTHc3MG5DZEpVZ3c&export=download [/url][/img]
  3. P

MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI Global Stable GMD II Mini By OROCHI

Cvp: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI Gapps var mı? Twrp den nasıl kurulur
  4. P

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

Cvp: v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL] @"Orochi™" Hocam buna nasıl DTS özelliği ekleyebiliriz.Bende gionee bin en son uygulaması var.Build prop ta da ro.gn.music.DTS.support=no var bunu yes yapsak sıkıntı olur mu.
  5. P

Stock kitkatta ses modu

Arkadaşlar gionee romlarinda hep DTS ses modu var ve çok güzel ama general mobile romlarda bu yok. Bu ses modunu gionee den general mobile romuna portlanabilir mi? Bide build prop dosyasında ro.gn.srs ro.gn.DTS.support gibi satırlar var.
  6. P

Telefon Açılmıyor (build. Prop)

Cvp: Telefon Açılmıyor (build. Prop) Twrp den mtp modu ile sistem dosyalarını bilgisayarda paylaş ve build prop u düzenle
  7. P

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Hocam peki cm romlar gibi kernel düşük tutulup portlanabilir mi
  8. P

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Cvp: [4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Hocam bunun sonra ses modu launcher i discovery 2 mini stock roma uyarlanabilir mi
  9. P

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Hocam bu romun bi ustu çıkmış galiba Amigo OS v3.5 Android 5.1 galiba
  10. P

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Hocam bundaki ses modu KitKat a uyarlanabilir mi?
  11. P

amigo müzik çalar uygulaması

Discovery 2 miniden alınma demissin ama discovery 2 minin ki böle değil.
  12. P

@"Orochi™" hocam hep KitKat romlara falan bakıyorum hepsi telefondan cwm,twrp gibi recoverylerle yükleniyor bunu da PC den bağımsız yukleyebilecigimiz birşey yapılabilir mi?
  13. P

IMEI silinmesi

Arkadaşlar bundan 2 hafta önce lolipop ROM yuklemistim. Yüklendikten sonra IMEI silindi. Ama mobile uncle tools la bir daha attım. Geri geldim. Sonra stock kitkata döndüm. Yine IMEI silinmisti. Güncelleme yapınca yine IMEI attım. Ve 2 gün önce telefon tema yukleyince hata verdi.açılmadı...
  14. P

MESAJ VE MOBİL VERİ SORUNU DİSCOVERY 2 MİNİ

Cvp: MESAJ VE MOBİL VERİ SORUNU DİSCOVERY 2 MİNİ Benimde böyle olmuştu. Wipe data yapınca geçiyor.SD kart kullanıyorsanız bazı uygulamaları SD karta taşınınca böle oluyor. Wipe data yapınca geçer.
  15. P

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.3] KITKAT By OROCHI

Cvp: [RECOVERY][TWRP][2.8.7.3] KITKAT By OROCHI Ben stock KitKat dayim . Twrp den alınma lollipop yedek var.bununla atabilir miyim @"Orochi™"
  16. P

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.x] Lollipop DarkPlay By OROCHI

Cvp: [RECOVERY][TWRP][2.8.7.x] LOLLIPOP DARKPLAY By OROCHI KitKat a oluyor mu
  17. P

Bende de var yedek KitKat üzerinden nasıl atabilirim @Orochi™ Detylı anlatır mısın
  18. P

Discovery II Mini IMEI Silinmesi için Çözümler

MTK engineer mode ile rootsuz yapılabiliyor. MOBİLE uncle tools ta kullanılabilir ama rootlu
  19. P

Cvp: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Peki twrp yedeğini upload yapabilir misin @"Orochi™" Bende de var twrp yedeği ama SP flastool da %90 kalmış olup çalıştığı için yedek aldım. Bu yedegi KitKat üzerinden nasıl yapabilirim. Ya da upload yap.